Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bezumlje na Facebooku

BBB-ovac smrću prijetio obitelji K. Borovca

krunoslav borovec
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
01.12.2014.
u 19:26

Inače, ako je suditi prema Facebook-profilu Domagoja C., na meti mu se nije našao samo Borovec nego i svi pripadnici policije, koje "časti" uvredljivim porukama, a uvreda nije pošteđen ni Zdravko Mamić

Domagoju C., pripadniku navijačke skupine BBB, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor jer je na Facebooku prijetio Krunoslavu Borovcu, načelniku Uprave policije.

Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od ponavljanja djela, a na svome Facebook-profilu objavio je post u kojem smrću prijeti Borovčevoj obitelji. Svoj bezumni čin Domagoj C. pokušao je opravdati time što je Borovec nedavno na konferenciji za novinare kazao da tzv. crne liste, s imenima navijača kojima je prema Zakonu o sprečavanju sukoba na sportskim natjecanjima zabranjen pristup na ta ista natjecanja, sastavlja policija.

Inače, ako je suditi prema Facebook-profilu Domagoja C., na meti mu se nije našao samo Borovec nego i svi pripadnici policije, koje "časti" uvredljivim porukama, a uvreda nije pošteđen ni Zdravko Mamić.

>> Uhićen zbog prijetnji smrću djelatnicama Centra

Komentara 29

L0
luena 01
21:13 01.12.2014.

hahaha i ovdje ih ima ali se ne javljaju vidi s ena nasim komentarima,mene zastrasit necete ... Nece mala grupa vecinu tlacit neg ce te tamo gdje vam je mjesto ,u cuzu na duze vrijeme...

MI
miki959
22:00 01.12.2014.

za ovo je kriv ivo josipović,on je podržao huligane!!!!

VP
VOX POPULI
19:58 01.12.2014.

bravo! sve ih treba potrpati iza rešetaka prije nego što ti divljaci stvarno nekoga ne ubiju! za huligane 0 tolerancije, samo žestoka represija svim zakonskim sredstvima kao što su napravili u engleskoj i istrijebili su huligane sa tribina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije