Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod pregrade

Policija uhvatila vozača koji je usmrtio ženu i pobjegao

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.06.2014.
u 15:47

Iz Policijske uprave Krapinsko - zagorske potvrđeno je da se nesreća dogodila između 23 i 00.55 sati te da vozač nije držao dovoljan razmak prilikom obilaženja stradale

Protekle noći mrtva žena pronađena je pokraj ceste u naselju Benkovo kod Pregrade. Prema informacijama Županijskog centra 112 dobivenim od policije, žena je poginula u prometnoj nesreći koja se dogodila tijekom noći kada je na nju naletjelo vozilo, a vozač je potom napustio mjesto nesreće.

No, on je zajedno s vozilom pronađen tijekom dana, potvrdila nam je policija. Očevid je preuzeo dežurni državni odvjetnik Ivan Glavić.

Iz Policijske uprave Krapinsko - zagorske potvrđeno je da se nesreća dogodila između 23 i 00.55 sati te da vozač nije držao dovoljan razmak prilikom obilaženja stradale pa ju je udario i odbacio na travnatu bankinu. Poginula žena je četrdesetgodišnjakinja.

>>'Da su bar ostali u službenom autu, možda bi preživjeli...'

Komentara 3

DU
duxnacije
10:42 01.06.2014.

pa kaj se drži razmak između auta i pješaka??????

HA
halki
21:54 01.06.2014.

Jadan vozac.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije