Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvava svađa

Alkoholizirani Karlovčanin nožem rezuckao ruku svog znanca

policija, uhićen
Marko Mrkonjić/Pixsell
10.02.2013.
u 18:45

Dvojica su se prvo posvađala, a 36-godišnjak je toliko izgubio živce da je poznanika nekoliko puta porezao po ruci

Karlovački obračun nožem završio je prijavom za pokušaj nanošenja teških ozljeda. Policija će kazneno prijaviti 36-godišnjaka iz Karlovca jer je u subotu oko 23 sata u karlovačkom prigradskom naselju Velika Jelsa nožem nasrnuo na svog 29-godišnjeg poznanika, također iz Karlovca.

Dvojica su se prvo posvađala, a 36-godišnjak je toliko izgubio živce da je poznanika nekoliko puta porezao po ruci. Agresiji je vjerojatno pridonio alkohol s obzirom na to da mu je u krvi izmjereno 1,45 promila.

>> Pijani se posvadili pa potukli ispred trgovine u Čađavici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije