Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.01.2010. u 19:00

Bit će da je recesija zahvatila i Crkvu.

Kardinal Josip Bozanić u društvu još četiri biskupa posjetio je čamcem stanovnike poplavljene Kosinjske doline i najavio pomoć od pedeset tisuća kuna. Bit će da je recesija zahvatila i Crkvu.

Platio grob za 
sto godina unaprijed


Žarko Lovrić iz Osijeka ima 88 godina i platio je grobnu naknadu za svoj grob do 2110. godine, odnosno sto godina unaprijed. Vitalni starac Lovrić želi biti siguran da njega i suprugu Agicu (86) kada nađu vječni spokoj nitko neće ‘deložirati’. Lovrić sada može mirno spavati za razliku od mnogih koji su ušli u dugove do kraja života, a otplata će pasti i na iduće generacije. Može li i ministar financija Ivan Šuker koji stalno uvaljuje državu u još veći dug nešto naučiti od časnog gospodina Lovrića?

Testovi poznavanja jezika razbili stranački ključ

Ivo Benčić, kadar HSS-a trebao je postati pročelnik karlovačkog Upravnog odjela za europske integracije. Novi list javlja da je prema postizbornoj podjeli plijena bio jedini kandidat na natječaju za ovo mjesto, koje podrazumijeva svakodnevnu korespondenciju s europskim institucijama i sastavljanje aplikacija za natječaje. Nažalost, nije bilo dovoljno što je kadar HSS-a jer Benčić nije prošao na testu iz poznavanja - engleskog jezika.

Dobra organizacija ružičastu 
kućerinu gradi

Damir Polančec izjavljuje za Jutarnji da njegov kum Nevio Prlog uhićen u sklopu istraga oko Podravke nije kriminalac nego ‘dobar organizator’. Nevolja je samo što drugo ne isključuje prvo. A da je Prlog dobar organizator svjedoči i reportaža Slobodne. Tamo se opisuje slučaj iz Luke na otoku Murteru gdje je obitelj Prlog na parceli od 650 četvornih metara izgradila na užas susjeda golemu ružičastu zgradu s jedanaest (!) apartmana, a kada su ih sve prodali, na krovu su napravili i apartman za sebe, dvanaesti. Zalud su se mještani žalili da je umjesto obiteljske kuće izgrađen turistički kompleks. Sve je stvar dobre organizacije.

Ključne riječi

Komentara 8

DO
doktorica
20:46 21.01.2010.

Ovaj gospodin iz HSS-a je trebao barem naučiti engleski kad se već(jedini) kandidirao za pročelnika ?! karlovačkog Upravnog odjela za europske integracije.Koliko je sposobnih ljudi koji znaju engleski ali nisu pripadnici neke stranke .Do kada će se ljude stavljati na pozicije po podobnosti a ne prema sposobnostima. s p o d i n i z H S S Ovaj g o s p o d i n i z H S S

OB
-obrisani-
20:59 21.01.2010.

a da je malo otišao Stipi Mesiću na poduku?! On će sad imati malo više vremena pa bi mu mogao dobro pomoći, a i njegova denominacija i snalaženje u kupleraju u Grškovićevoj jednostavnije će započeti....

IW
iwek
20:23 21.01.2010.

Bozanić je postao rastrošan. Njegova će Crkva svakome od 5000 stradalnika pokloniti 10 kuna. Čestitam na humanosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?