Naslovnica

Crkva nevjerojatne fizike D. Pavune

Sudac, koji se sve češće susreće sa skepsom Katoličke crkve, očito ne treba biti zabrinut.
04. veljače 2010. u 18:40 11 komentara 116 prikaza
sudac-novi
Foto: Darko Pavičić

Zlatko Sudac, tvrde njegovi sljedbenici, može svijetliti u mraku, levitirati i bilocirati se. Poznati fizičar Davor Pavuna, koji Sudca, doduše, nikada nije sreo, tomu dodaje da bi popularni karizmatik mogao i prolaziti kroz zidove. To je u fizici moguće, tvrdi Pavuna, ‘ali naš konzumeristički kvazikatolicizam u to će sumnjati’. Sudac, koji se sve češće susreće sa skepsom Katoličke crkve, očito ne treba biti zabrinut. U Crkvi nevjerojatne fizike Davor Pavuna rado će ga prigrliti. Ako ne prođe kroz njega.

Uzajamno cviljenje metalnih lonaca

Vladimir Šeks izjavio je da glazbu novog predsjednika RH Ive Josipovića ‘nije mogao slušati jer je to kao da metalni lonci uzajamno cvile’. Šeks očito ne misli plesati kako Josipović svira.
Dolijao i DORH

Čuvari zakona namještali natječaje za posao

Veljku Vujasinoviću uspjelo je ono što ne uspijeva ni odvjetnicima. Pokazao je da i Državno odvjetništvo ponekad – mulja. Vujasinović se javio na oglas riječkog Državnog odvjetništva za domara, ali kada je dva dana prije isteka roka donio molbu, rečeno mu je da je mjesto već popunjeno. Kada je slučaj dao u medije, natječaj je poništen, da ne bi netko posumnjao kako ga je Državno odvjetništvo pokušalo namjestiti. Ne bi oni nikad.

Josipović bez kune, pa je novac morao vaditi Mrsić

Ivo Josipović u šetnji splitskom Marmontovom ulicom naišao je na stariju ženu koja je kopala po kontejneru. Uglednom gostu umirovljenica se požalila na penziju od 700 kuna kojom ne može ni režije platiti, a dodala je i da je sve teže skupiti prazne boce jer je i skupljača sve više. Josipović nije ništa odgovorio, ali vidjelo se da ni njemu nije bilo lako jer nije imao ni kune niti prazne boce, pa je zamolio Miranda Mrsića da ženi udijeli nešto novca. Ministru Čobankoviću supruga barem tjedno da džeparac od 700 kuna, a gospođa Josipović novog predsjednika šalje na put praznih džepova. Da osjeti kako narod živi.

HGSS
Na visini zadatka
Proveo sam jutro s pripadnicima HGSS-a, evo zašto ih još više cijenim

A1 izdvaja za Vas

  • EUfan:

    Sudac je pravi Hrvat. Propovijeda jedno, a radi drugo. Kad ga vidiš zgadi ti se život.

  • -obrisani-:

    Nevjerojatna fizika, moš misliti... Isto kao bezgrešno začeće.

  • -obrisani-:

    Što je prof. dr. Pavuna za vrhunskoga kvantnog fizičara Edija Jurkovića i njegov institut zvan Večernji l-ac. Što će nama fizika kad imamo partijske kadrove koji znaju sve. Još samo nedostaju fizičari Puhovski, Šiber, Banac, Čičak, Šeks, Kosorova, Hebrang, Pupovac, ... prikaži još!c, Linić, Pusićka i ostala elita sveznadara u Hrvatskoj. Blago nama s takvim genijalcima na utjecajnim položajima.