Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIro Blažević demantirao vezu sa sarajevskom liječnicom

Ćiro: ‘Ljubici sam dolazio samo kao pacijent’

10.04.2009.
u 14:07

Nogometni izbornik Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević u Sarajevu je osvježio svoju trenersku vještinu, ali navodno i svoju ljubavničku mladost. Kako piše jedan sarajevski tjednik, Ćiro je u Sarajevu obnovio svoju ljubavnu vezu s neurologinjom Ljubicom Bubom Todorović, s kojom je bio u vezi prije dva desetljeća.

– Uvjeravam vas da ništa od toga što su napisali nije istina. Oduvijek sam vjeran i odan samo svojoj supruzi – rekao je Ćiro te dodao:

– Doktoricu Todorović poznajem, ali ne već dva desetljeća, već odnedavna jer sam imao vrtoglavice pa sam je posjetio kao i svaki drugi pacijent.

Spomenuti tjednik tvrdi da je Ćiro s doktoricom Todorović ljubovao još dok je radio u Švicarskoj te da se navodna nova romansa rasplamsala uoči utakmice Ćirine reprezentacije s Belgijom. Šuška se da postoje i svjedoci koji su Ćiru i sarajevsku, kako je tjednik naziva, femme fatale vidjeli u nekoliko navrata zajedno.

No Ćiro tu, po njemu, veliku neistinu opravdava na ovaj način:

– Sudbina svakog imalo poznatijeg čovjeka je da se o njemu ponekad pišu laži, a očito je sada došao i moj red za takvo što.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?