Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.12.2011. u 12:00

Tužno je kad čovjek srednjih godina doživi potpunu amneziju.

Maksimirsko prokletstvo

Canjuga iznenada doživio amneziju

Zlatko Canjuga, bivši predsjednik NK Croatia, kriv je za sve. Sukus je to iznošenja obrane bivših direktora današnjeg Dinama, Mirka Novosela, Tome Horvatinčića i Damira Vrbanovića na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu gdje ih se tereti da su financijskim malverzacijama od 1996. do 2000. oštetili državu za oko 120 milijuna kuna. Sam Zlatko Canjuga je pak na sudu na svako pitanje odgovarao s „ne znam“ jer se ne sjeća više apsolutno ničega. Tužno je kad čovjek srednjih godina doživi potpunu amneziju.

Vozačka prognoza

Građani imaju pravo znati gdje će se kretati Čačić

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Milanovićeve Vlade, morao bi unaprijed obavijestiti građane kojom će se rutom i kada kretati. Da se svi na vrijeme sklonimo s ulica u tom vremenskom intervalu.

Airbus umjesto guske

Hrvatska i u 21. stoljeću osuđena 
na maglu

Zoran Milanović, mandatar nove Vlade, rječito je pokazao kako je političar 21. stoljeća. Odgovarajući na primjedbe da bi provedba referenduma 22. prosinca mogla stvoriti podlogu za stvaranje mita kako smo u EU otišli kao guske u magli, Milanović je rekao da tu novu situaciju nikako ne bi nazivao guskama u magli. “Mi smo airbus u magli, dakle dobro vidimo tu maglu” pohvalio se pilot Milanović. I potvrdio da ćemo sletjeti u maglu.

Tužna priča

Hebrang javno zdvaja zbog svoje saborske mirovine

Andrija Hebrang, povlašteni umirovljenik iz redova HDZ-a, žali se već nekoliko dana novinarima da će mu mirovina biti oko 8900 kuna, odnosno manja nego da je do kraja radnog vijeka primao plaću kao sveučilišni profesor. Hebrang istovremeno priznaje da će i dalje predavati na Medicinskom fakultetu i tamo primati naknadu prema honorarnom ugovoru. Praktično, on će si honorarima na fakultetu podebljati ionako debelu mirovinu, pa je nejasno odakle mu potreba da javno zdvaja nad svojim budućim primanjima. Uostalom, uvijek ima vremena da se još jednom politički reaktivira i umirovljeničke dane prekrati nekom funkcijom.

Komentara 5

Avatar 69bobo
69bobo
13:26 23.12.2011.

sve istina, ali što sad !?

MG
mmiro1000@gmail.com
17:24 23.12.2011.

Canjugu stigla bozija pravda nova vlada oduzmite mu sve ale sve jer Komunisticko-Udvaska suga je sve pokro

TO
Toni50
18:52 23.12.2011.

Općinskom kaznenom sudu gdje ih se tereti da su financijskim malverzacijama od 1996. do 2000. oštetili jako pametnu balkansku državu za 120 milijuna kuna.. Država spava kao stara krava 15 godina ne kuži ništa kada se radi o debeloj lovi.. Jako glupu i naivnu državu su svi pametni pokrali a mali sve moraju plačati , Nije li još netko kriv tko je to omogučio stvorio uslove tko to nije na vrijeme spriječio ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?