Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.07.2011. u 12:00

Ministar Dačić uvjeren je da bi baš cajke mogle “širiti dobrosusjedske odnose između Srbije i Hrvatske“ pa najavljuje u Slobodnoj kako će pokrenuti to pitanje na razini ministarstava.

Jasen Mesić, ministar kulture, pozvan je od srbijanskog ministra unutarnjih poslova Ivice Dačića da olakša izdavanje potrebnih dozvola za nastupe srpskih pjevačica u Hrvatskoj. Ministar Dačić uvjeren je da bi baš cajke mogle “širiti dobrosusjedske odnose između Srbije i Hrvatske“ pa najavljuje u Slobodnoj kako će pokrenuti to pitanje na razini ministarstava. Lijepo je što se prvi policajac Srbije brine za izvoz folk pjevačica, ali je pomalo čudno što partnera traži u hrvatskom ministru kulture.

Thompson se seli 
u Split zbog mentaliteta

Marko Perković Thompson seli se u Split jer mu tamo “više odgovara mentalitet ljudi“ pa prodaje luksuzni stan od 730 kvadrata u Zagrebu. Mentalitet kupca nije bitan ako ima – 2,1 milijun eura.

Ruža Tomašić krenula pendrekom na birače

Ruža Tomašić, predsjednica HSP AS, krenula je u predizbornu kampanju svojim fotografijama u kojima se propinje na bijelom Harley-Davidsonu s morem u pozadini, ali vjerojatno je najupečatljiviji dojam ostavila u policijskoj uniformi dok vitla pendrekom u ruci. Ne znamo čiji je pendrek, ali uniforma je američka s ušivenom zastavom SAD-a na rukavu i šerifskom značkom iz San Franciska. Hrvatski je samo Sabor u koji bi htjela ući.

Volontiranje 
za 26 tisuća 
kuna mjesečno

Tatjana Holjevac, potpredsjednica zagrebačke Gradske skupštine, najplaćenija je političarka u zemlji prema izračunu Jutarnjeg. Za razliku od premijerke Kosor i predsjednika Josipovića koji primaju po 23,5 tisuće kuna, Holjevac svaki mjesec u garažu spremi čak 26 tisuća kuna. Tajna njezinih velikih prihoda je što prima neto plaću od 17 tisuća kuna te još šest tisuća kuna na račun “političkog rada“ i onda tome doda naknadu od tri tisuće kuna koju primaju vijećnici u Skupštini koji su volonteri. Tako naša perspektivna političarka “volontira“ na svom radnom mjestu za svotu od koje se prosječnom radniku vrti u glavi.

Komentara 16

MO
mozel
13:45 15.07.2011.

Oni koji zele slusati srbijanske CAJKE neka idu u Srbiju a srpske cajke nisu pozeljne u Hrvatskoj.

OB
-obrisani-
13:54 15.07.2011.

Sve je to dio plana memorandum 2 - politika zbližavanja na štetu Hrvatske - bez priznanja agresije, genocida, logora, uz aboliciju četnika i zvjerske progone branitelja i generala

SA
saad
02:02 16.07.2011.

Zato sto ju idioti prizeljkuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?