Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.12.2011. u 12:00

Čačić strašno voli pjevati iako – ne zna. Čak su mu i roditelji znali reći: pa Ratko, zar baš moraš pjevati.

Novi prilog za biografiju

Radimir Čačić, predsjednik HNS i budući potpredsjednik Vlade, našao se pod pojačanom lupom novinara koji traže manje poznate podatke o njegovom životu. Tako smo iz opširnog portreta u Globusu doznali da Čačić strašno voli pjevati iako – ne zna. Čak su mu i roditelji znali reći: pa Ratko, zar baš moraš pjevati. “Valjda je to jedina stvar koja Ratku nije išla” - zaključuje njegov prijatelj iz gimnazije Tona Begović. Da se Begović s Čačićem vozio u automobilu znao bi da mu nije samo pjevanje slaba točka.

Nakon 7 godina uspio pogledati utakmicu najdražeg kluba

Goran Ivanišević, najbolji hrvatski tenisač svih vremena ostvario je, kaže, dugogodišnju želju da pogleda utakmicu svog omiljenog kluba West Bromwich Albiona. Novinarima je otkrio da za WBA “vatreno navija” od 2005., ali im nije uspio objasniti zbog čega, kao ni sitnicu zašto u sedam godina nije imao vremena navratiti na neki stadion gdje utakmicu u engleskoj Premier ligi igra njegov novi “najdraži klub”. Nakon Hajduka.

Dajmo da govori

Nevenka Bečić ušutkana u 
Zlatnoj potkovi

Nevenka Bečić, nova saborska zastupnica, potvrdila je da će doći na Markov trg iako joj “ne odgovara zagrebačka klima”. Tome se radujemo u nadi da ćemo je češće slušati nego u predizbornoj kampanji kada joj je javno istupanje bilo ograničeno. Jutarnji piše da se na ručku s Jadrankom Kosor i čelništvom HDZ-a u gospićkom restoranu Zlatna potkova tjedan dana prije izbora uzaludno žalila da ju “nitko ne spominje” i bezuspješno predlagala da bi možda i ona “trebala negdje održati neki govor”. Poput njezinog brata koji se pohvalio da “ne koristi teške riječi, osim što ljudima govori da su kreteni, budale, majmuni ili konji.”

Kalmetina teorija relativnosti

Kako je 8 postalo više od 10

Božidar Kalmeta, izborni pobjednik u IX. jedinici toliko se zanio osvajanjem osam mandata da je za lokalni radio izjavio kako je to bolji rezultat od onog na prošlim izborima. A tada je dobio deset mandata.

Komentara 36

Avatar balimbo
balimbo
12:50 07.12.2011.

najmanji nam je problem njegovo pivanje........MORAL I POŠTENJE su nepoznanica za Čačića............da su meni nastradala dva člana obitelji od njegove bahatosti , taj više nebi bio ni u izviđačima a kamoli ovo štro mu se danas servira.....nova vlast nema obraza kad ovakve likove stavlja u vrh vlasti.....lipa poruka narodu , nema što.....sjetite se parkiranja na Markovom trgu ....ali za to smo krivi mi i niko drugi.....

GR
Gradinar
12:57 07.12.2011.

On je pogubnija, ne samo slaba, točka hrvatske Države. Na žalost! Čovjek se neviđenim naporom trudi ostaviuti dojam pristojnoga gospodina, a onaj tko tako očito ulaže strahoviti napor u to, sve je samo ne normalan!

DU
Deleted user
12:44 07.12.2011.

Obitelj Kerum od užesplitske izrugancije postaje sada, slijedom koaliranja s HDZ-om, i predmet općehrv. \"pikada\". Međutim, svi novinari prešućuju jedno ili nisu upoznati s time. Koliko je novca šunuo Kerum da se njegova svojta i on tako visoko uvrste na stranačkim listama HDZ-a? A to je onako dekintiranom adezeju krvavo trebalo. Ne zaboravite da su digli i kredit u ZG banci (8 mln kn?)... Tako da para vrta gde burgija neće, kako bi rekli naši istočni susjedi. Lako je tako! Gruneš na stol gotovinu, a la Rubeža pred Matu Granića i Vesnu Škare Ožbolt, i kupiš si fotelju zastupnika u Sabornici. S malom, ali bitnom razlikom, da je Keruma daleko teže sjožiti nego vlasnika restorana iz Frankfurta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?