Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.12.2011. u 12:00

Doznali smo da je cijeli kreditni aranžman pokriven bankovnom garancijom i hipotekom koja je 25 puta veća od garancije

Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, upinje se dokazati kako nema nikakve veze s dodjelom kredita Croatia Osiguranja tvrtki Coning. Ipak, prije nego mu je dogorio uobičajeno kratki fitilj pa je novinarki koja je postavila pitanje o tome rekao da je “može biti sram”, uspio je javnost uputiti u detalje tog aranžmana. Doznali smo da je cijeli kreditni aranžman pokriven bankovnom garancijom i hipotekom koja je 25 puta veća od garancije. Odlično je upućen u poslovanje tvrtke s kojom “nema nikakve veze”.

Priznao prekršaj

Mamiću je trebalo oduzeti vozačku na tri mjeseca

Zdravko Mamić, gazda Dinama, pohvalio se da je od Zadra do Zagreba stigao za “sat i četiri minute“, dakle vozeći prosječno 280 km/h. Ako izleti iz Markovićevog HNS-a, može se javiti u Čačićev HNS.

Ambiciozna kreatorica

Borna Rajić ne ustaje prije 12 iz kreveta

Borna Rajić, bivša supruga Luke Rajića, pokušava se u Parizu afirmirati kao modna dizajnerica. Borna se skromno pohvalila u Aktualu da “slovi za najelegantniju Parižanku”, ali tu joj ambicije ne prestaju. Vrijedna kreatorica radi punom parom: doznajemo da iz kreveta ne ustaje prije 12, iz kreveta telefonira, odgovara na mailove i daje upute, a “od 12 do 16 stvari rješava u hodu”. Što ne stigne do 16, ambiciozno ostavlja za idući dan.

U mreži Prvog

Jadranka Kosor postala sama svoja glasnogovornica

Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a, javila se kao obična slušateljica u jutarnju emisiju Hrvatskog radija “U mreži Prvog” nezadovoljna načinom na koji se govori o aferi Fimi media. Zamjerila je uredniku emisije Darku Laboru što se u emisiji ne govori i o Coningu Radimira Čačića, ali je njezin ekspoze voditelj prekinuo i pustio drugog slušatelja u eter. Neki su primjetili da je lako Laboru “otpiliti” Jadranku Kosor iz etera kada više nije na vlasti. Istina, ali da je još na vlasti ne bi se ona ni javila kao obična slušateljica u jutarnju kontakt emisiju Hrvatskog radija. Nazvala bi svoju glasnogovornicu ili Upravu HRT-a.

Komentara 8

Avatar cinkerhaha
cinkerhaha
13:32 15.12.2011.

..@Čačić,vjerpvatno zna,jer je operativac,praktičar,a vas škrabala ima 80% koji tu lupetate,pa moramo čitat. Sramota je napisati laži,a znate da je laž...a na temelju nekakve potpisane IZJAVE nekoga tko nije upoznat sa ničim,a vi se iza toga novinari krijete,vas treba rešetati...i pitati za moral,i kako živite,i imate li savjesti....

AG
Agramer198
17:03 15.12.2011.

@cinkerhaha ti si odličan primjer ******* u punom cvatu... Jedina razlika između Sanader i Čačića je kaj je jedan u zatvoru, a drugi će uskoro mu delat društvo...

BM
Boris Markovic
12:34 15.12.2011.

Edi, Majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?