Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.10.2012. u 12:00

Pozvao je građane Hrvatske da se uključe u projekte, uglavnom vjetroelektrane, koje Končar pokreće u suradnji s HEP-om.

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, prilikom razgledavanja vjetroelektrane Pometeno brdo kod Konjskoga iznio je posve neočekivanu ideju. Pozvao je građane Hrvatske da se uključe u projekte, uglavnom vjetroelektrane, koje Končar pokreće u suradnji s HEP-om. “Omogućit ćemo obiteljima da sudjeluju s iznosom do 10.000 eura”, oduševljeno je objasnio Čačić dodajući kako će obitelji imati i razne garancije, “što do sada nema nigdje”. Zašto samo 10.000 eura kada hrvatske obitelji jedva čekaju da svu ušteđevinu gurnu u Čačićeve projekte?

Fra Šime s milijun eura jahtu nazvao “Lucky me”
Fra Šime Nimac, najtraženiji fratar u državi, dao je novi intervju u kojem je odlučno demantirao da je vlasnik broda premda je priznao da rado odlazi “na izlete brodom s prijateljima jer je druželjubiv”. Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije, demantira druželjubivog franjevca koji je nestao s milijun eura i potvrđuje da je jahta “Lucky me” u biogradskoj marini Kornati ipak u vlasništvu fra Šime Nimca. Sreća prati skromne.     

Dok čeka presudu suda, presudili mu poreznici
Ivo Sanader, bivši premijer, vuče se po sudu već mjesecima u pokušajima da dokaže svoju nevinost u cijelom nizu afera s kojima je povezan. Usred dugotrajne pravosudne bitke, Sanader je dobio nenadani udarac s posve druge adrese. Zbog poreznog duga počela ga je proganjati Porezna uprava koja mu prijeti ovrhom. Linićevi državni financi potražuju od Sanaderove tvrtke Alia savjetovanje d.o.o. ravno 1,25 milijuna kuna neplaćenog poreza. Ako se bivši premijer nekako i izvuče pod teretom brojnih optužbi na sudu, Linićevi nemilosrdni utjerivači poreza stjerat će ga u kut. Uostalom, i jedan Al Capone na kraju je dolijao zbog neplaćenog poreza.

Tko o čemu, Mrsić o smanjenju broja zaposlenih
Mirando Mrsić, ministar rada, najavio je smanjenje broja nezaposlenih sredinom iduće godine. Nova radna mjesta najavio je još proljetos, ali za drugu polovicu ove godine. Da pogađamo što će najaviti iduće godine?

Komentara 12

FR
frkafuljak
14:51 17.10.2012.

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade, prilikom razgledavanja vjetroelektrane Pometeno brdo kod Konjskoga iznio je posve neočekivanu ideju. . Njištanje, rzanje i prdenje je inherentno ponašanju Pepija Žbuke.

MA
marcellus
15:08 17.10.2012.

Pa nek prvo uplate on, zoki i linić. A mi ćemo samo ako nam daju čvrstvu garanciju da će će čačić osobno rukama isprobat jel napon dovoljno velik kad elektrana bude gotova. I dajte, uredništvo, stavite neki broj žira naa koji možemo odmah uplatit, na šalterima će sigurno bit gužva.

VE
vero
13:42 17.10.2012.

Ej, ministre još malo pa će oko Sabora biti redovi sa djecom (koju ćemo vam pokloniti) da im Vi hranite kada mi više ne možemo. Neka vas vaši tajkuni financiraju, oni koji su dobili firme po 0 kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?