Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.03.2010. u 20:11

IIdeja da se ovaj vrhunski sportaš zaposli u vojsci naišla je na brojne ozbiljne prepreke

Jakov Fak, osvajač brončane medalje u biatlonu na Olimpijadi u Vancouveru, nekoliko je dana bio obasipan čestitkama i obećanjima, ali se sada rješavanje njegova statusa vratilo u normalu, odnosno upalo je u hrvatski birokratski labirint. Ideja da se ovaj vrhunski sportaš zaposli u vojsci naišla je na brojne ozbiljne prepreke od kojih je trenutno nepremostiva – zabrana zapošljavanja civilnih osoba u Oružanim snagama. Oh, Fak.

Ispeglana kartica

Jadranko Mijalić, bivši saborski zastupnik, član uprave Hrvatske pošte i član uprave HPB-a, svako malo dospije u novine, ali najčešće se ne može time podičiti. Ili ga smijene zbog nerada, ili zbog sumnji u poslovanje, ili zbog mobbinga nad radnicom, a tvrtki stvori goleme troškove. Sada je neki od njegovih, očito brojnih neprijatelja javnosti na uvid dao hotelski račun iz 2006. godine na kojem se vidi da je Mijalić bio na službenom putu u Beču o trošku Hrvatske pošte.

Sporno je što je Mijalić službenom karticom, uz noćenje, platio i gledanje komedija i pornića u sobi, njih čak – šest. Ili je filmofil ili pati od nesanice.

Formula Ecclestone
Bernie Ecclestone izjavio je da sada sam odlazi po namirnice u supermarket. Bivša supruga Slavica 20 godina odlazaka na tržnicu naplatila mu je milijardu dolara pa je čovjek nakon rastave na oprezu.

Poduzetna Ljiljana odlazi na tržnicu umjesto vas
Ljiljana Pišpek – Mlinarić, poduzetna Zagrepčanka došla je na neobičnu ideju kada je ostala bez posla i novca. Umjesto zauzetih Zagrepčana, odlazi na tržnicu i kupuje im svježe namirnice. Ljiljana će otići u nabavu umjesto vas uz naknadu od sedamdeset kuna i zasad ima dovoljno klijenata, odnosno prezaposlenih ljubitelja “hrane s placa”, da od toga može živjeti. Posao je već proširila na internetsku stranicu pa daje i recepte za ručak, a dijeli i savjete kako odabrati zdravu i kvalitetnu hranu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:27 16.03.2010.

Jadranko Mijalić... filmofil.

KR
kresimirica
12:25 16.03.2010.

FAKing people, pa zakaj obečavate ak nemrete ispunit obečanja!? FAK bu išel u Sloveniju... ak nič drugoga bu u EU... Hrvatima se i EU obečava, pa 2012, pa 2014, pa 2016 i tada bumoišli skupa sa (pre)ostalima iz bivše SFRJ. FAK, FAK, FAk...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?