Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Briljanteen - rasadnik talenata

22.02.2007.
u 12:14

Tijekom 13 godina "Briljanteen" je otkrio i oblikovao nekoliko generacija mladih voditelja koji su odlazili uglavnom zato što su prerasli tinejdžersku dob ili bi se posvetili novom angažmanu. Većina njih kasnijim je radom pokazala da je riječ o kvalitetnim snagama, djevojkama i mladićima koji djelom potvrđuju ono što emisija promiče  znanje, trud, darovitost, ambicioznost.

MIRJANA PEĆINA  Otputovala u SAD nakon prve sezone, a nakon povratka postala direktorica Libertas film festivala u Dubrovniku.
SANDRA BOSNAR  Iako su svojevremeno mediji pisali da je nakon završetka prve sezone  izbačena iz ekipe zbog izazovnog poziranja za tjednik Globus, prava je istina da je pala prvi razred srednje škole pa HTV nije htio preuzeti odgovornost. Danas radi kao voditeljica emisije o filmu "Kokice".

KRISTINA KREPELA  Vodila je emisiju do trenutka kad se upisala na glumačku akademiju. Nedavno je snimila film "Praznici u Bosni" s Richardom Gereom.
ANA ŠARLIJA  Posvetila se odvjetničkoj karijeri nakon završetka pravnog fakulteta.
MAJA BUNJEVAC  Radi u HTV-ovoj dječjoj emisiji "Nulti sat".

TAMARA LOOS  Također napreduje na HTV-u te radi kao voditeljica "Nultog sata".
HRVOJE OŠTRIĆ  Iz "Briljanteena" je otputovao u SAD u sklopu učeničke razmjene te kasnije dobio stipendiju i još je uvijek u SAD-u.
KRISTIJAN POTOČKI  Glumi od malih nogu, a 2002. godine završio je i glumačku akademiju nakon koje je glumio u više kazališnih predstava i filmova.

DOMAGOJ NOVOKMET  Osim što je urednik i scenarist "Briljanteena", jedan je od voditelja emisije "Dobro jutro, Hrvatska".
IDA PRESTER  Sadašnja voditeljica "Briljanteena" čini i polovicu trash-pop dueta "Lollobrigida" s kojim priprema drugi album, a također radi kao scenaristica emisije "Direkt" te kao casting menadžer jedne producentske kuće.
IVA ŠULENTIĆ  Osim "Briljanteena" zapaženo je vodila dodjelu Ekranovih nagrada, a vodit će i "Doru".
FRANO DOMITROVIĆ  Nedavno je snimio epizodnu ulogu u "Bitangama i princezama"  i ta će se epizoda uskoro emitirati, a do nekog novog TV angažmana i dalje ćemo ga pratiti u "Briljanteenu".

Želite prijaviti greške?