Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA IH ODIJELA

Krojač otkrio popis Argentine na kojemu nema Teveza

Carlos Tevez, Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.05.2014.
u 08:09

Novinari su do popisa došli nakon slanja krojačkih mjera igrača za odijela koja će nositi na SP-u. Najveće iznenađenje na tom, još neslužbenom popisu, izostanak je Carlosa Teveza iz Juventusa.

Iako je izbornik Sabella želio sakriti popis reprezentativaca Argentine za SP, on je izašao u javnost zahvaljujući – krojačima. Naime, novinari su do njega došli nakon slanja krojačkih mjera igrača za odijela koja će nositi na SP-u. Najveće iznenađenje na tom, još neslužbenom popisu, izostanak je Carlosa Teveza iz Juventusa.

Vratari: Romero (Monaco), Andujar (Catania), Orion (Boca Juniors);

obrana: Garay (Benfica), F. Fernandes (Napoli), Zabaleta (Manchester City), Campagnaro (Inter), Basanta (Monterrey), Rojo (Sporting), Otamendi (Atletico Mineiro);

vezni: Mascherano (Barcelona), Gago (Boca Juniors), Banega (Newells), Biglia (Lazio), Maxi Rodriguez (Newells), Di Maria (Real Madrid), A. Fernandes (Celta), Alvares (Inter);

napad: Messi (Barcelona), Agüero (Manchester City), Lavezzi (PSG), Higuain (Napoli), Palacio (Inter).

Gauči će u Brazilu igrati u skupini F protiv BiH, Irana i Nigerije.

>> Herrerin popis 23 igrača za SP: Hernandez, Dos Santos i Peralta najveće zvijezde

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije