Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.07.2010. u 12:00

To što vozi dvadeset kilometara brže od maksimalne dopuštene brzine objasnio je time što “ne voli brzu, nego smirenu vožnju”.

Dražen Bošnjaković, ministar pravosuđa, ima čudan smisao za poštovanje zakona. Ne trepnuvši okom, izjavio je za Večernji da svakoga dana krši Zakon o sigurnosti prometa na cestama, točnije članke 53. i 54. jer, kako kaže, “‘ne vozi više od 140, maksimalno 150 km na sat”.

To što vozi dvadeset kilometara brže od maksimalne dopuštene brzine objasnio je time što “ne voli brzu, nego smirenu vožnju”. Ministar mirne vožnje mogao bi predložiti izmjene zakona pa da svi “mirno” potegnemo tih 150 na sat.

Sudac, osuđenik i ministar na kavi

Neven Jurica, nepravomoćno osuđen na godinu i pol zatvora, u očekivanju presude Vrhovnog suda popio je kavu sa sucem Vrhovnog suda Đurom Sessom i ministrom pravosuđa Bošnjakovićem. Selo moje malo.

Pavuna misli da se državom upravlja kretenski

Ivica Todorić, vlasnik najvećeg hrvatskog koncerna, pozvao je fizičara i savjetnika Baracka Obame Davora Pavunu da na otvaranju Konzumove akademije održi predavanje menadžmentu Agrokora. Pavuna nije razočarao jer je Agrokor nazvao “prvom hrvatskom eksponencijalnom kompanijom” i po brzom i uspješnom rastu usporedio ga s Googleom.

Dok je hvalio Todorića, prema premijerki je bio neobično oštar poručivši da se “ovom državom upravlja kretenski”. Pavuna predlaže da se njemu i njegovim genijalcima, kojih je navodno stotinjak, prepusti upravljanje sa sto hrvatskih kompanija, a od sto projekata, fizičar je uvjeren da će barem jedan uspjeti. Na kraju će u Hrvatskoj opstati samo Agrokor i Pavuna d.d.

Komentara 3

PG
praseca gripa
19:36 17.07.2010.

Jedva sam se natjerala ovo procitat i sad mi je zao izgubljenog vremena.Tako plitkog novinara rijetko se moze sresti. Kao da ga netko placa da sabotira ,a ne da pise. Ako tako misli kao sto pise ,jos i gore. Bas se nasao tko ce ovako sudit o Pavuni.Na kraju bi slijjedio zakljucak: Jurkovic lumen-Pavuna budala! Oprosti mu Boze.......

NE
neni
22:32 17.07.2010.

Kaj je pisac htio reći?

OB
-obrisani-
20:14 19.07.2010.

\".......Pavuna predlaže da se njemu i njegovim genijalcima, kojih je navodno stotinjak, prepusti upravljanje sa sto hrvatskih kompanija, a od sto projekata, fizičar je uvjeren da će barem jedan uspjeti. Na kraju će u Hrvatskoj opstati samo Agrokor i Pavuna d.d.ˇ\" ******************************************************************************************** Svaka čast na ovom tekstu. Taj \"Obamin savjetnik\" koji je stalno u Hrvatskoj (valjda je Obama čuo njegove \"savjete\" pa ga poslao malo priko bare), samo sramoti fizičare, i ukupno znanstvenike. Jer gluparije koje taj sipa na svakom koraku su takve prirode da je zasjenio i samog Sudca. Tko je mogao uopće misliti da će naš Kiro-Jubito biti nadmašen, i to od fizičara. To je moguće samo u Hrvatskoj-zemlji čudesa i srebrnom Alisom......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?