Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulazi u projekt

Zovko potvrdio: Mike Tyson želi kupiti Fight Channel World!

Orsat Zovko i Mike Tyson
Fight Site
15.11.2014.
u 19:26

"Nisam imao u planu prodaju FC Worlda, ali se dogodilo nešto neočekivano - želja da Mike Tyson i njegova grupacija budu dio projekta, a takvo što je neprocjenjivo vrijedno"

Vlasnik Fight Channela Orsat Zovko posljednjih nekoliko dana boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, kamo je otputovao zbog pregovora s jednim od najboljih profesionalnih boksača svih vremena, Mikeom Tysonom, s kojim je uspostavio kontakt na nedavno održanom Sportelu, televizijsko-sportskom sajmu u Monacu.

O kakvim se pregovorima radi Zovko je otkrio u velikom intervjuu za magazin Business People No1 koji izdaje Poslovni Dnevnik.

"Na osnovu naših prethodnih rezultata i dobre koncepcije, Amerikanci su procijenili da je Fight Channel World kompatibilan s onim što rade i mogao bi biti karika koja im nedostaje u njihovoj viziji. Kanal je dobro krenuo, već imamo potpisane ugovore s partnerima iz Južne Afrike i Filipina, pregovaramo s preko 25 zemalja i za Iron Mike Production je sigurno povoljnije ući u projekt sada nego kad se proširimo po svijetu. Nema još takvog kanala s borilačkim sportovima na svijetu koji prilikom pregovaranja za ulazak u neku zemlju garantira 20 live evenata u svojoj produkciji i nastup boraca iz njihove zemlje na tim istim eventima", otkrio je Orsat.

"Nisam imao u planu prodaju FC Worlda, ali se dogodilo nešto neočekivano - želja da Mike Tyson i njegova grupacija budu dio projekta, a takvo što je neprocjenjivo vrijedno, jer nema bolje potvrde da moj tim odlično radi. Da nije Tyson u kombinaciji, opcija prodaje sigurno ne bi dolazila u obzir u ovoj fazi. U toj priči moji partneri valoriziraju i brend Tysona. Po nekim istraživanjima, on je drugo najprepoznatljivije ime u Americi i ne bih imao ništa protiv da sam Tyson bude predsjednik kompanije", dodao je Zovko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije