Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR KLIČKO:

Ima li što bolje od toga da zarađuješ za život prebijanjem ljudi?

Vladimir Kličko
Foto: Reuters/PIXSELL
22.04.2015.
u 11:01

- Dok god sam zdrav i motiviran, borit ću se. Ne osjećam se star, loš ili spor - rekao je Kličko

Vladimir Kličko ima već 39 godina, ali ne pomišlja o mirovini jer osjeća se odlično i uvjeren je da mu nitko od konkurenata ne može preoteti titulu, pa ni sljedeći suparnik (25. travnja, New York) Bryant Jennings.

Iako devet godina mlađi i bez poraza, Amerikanac je potpuni autsajder protiv mlađeg Klička, kojem će nadolazeća borba biti 27. za naslov. Time će izjednačiti rekord Joe Louisa, a ukoliko obrani titulu i po 19. put izjednačit će se po tome s velikim Larryjem Holmesom.

- Ne želim se uspoređivati ni s jednim velikanom. Oni su još uvijek moji idoli. Oni su ikone - rekao je Kličko i pokazao kolegi Floydu Mayweatheru Jr. kako se odnositi prema legendama.

S respektom se svakako treba odnositi prema Kličku i Jennings, bez obzira što ima 19 pobjeda i niti jedan poraz. Sigurno je unatoč toj činjenici svjestan da bi eventualnom pobjedom napravio ogromno iznenađenje.

- Moja je prednost mladost, to se ne može poreći. I brzina je prednost. Ima stvari koje su očite - smatra Jennings, ali ne razbacuje se izjavama.

Jer, zna jako dobro da Kličko uz silne uspjehe i rekorde koje trenutno "naganja" ima čak 66 profesionalnih borbi iza sebe, od toga 63 pobjede i tri neodlučena ishoda. Zato toliko i uživa unatoč godinama, osjeća se nedodirljiv.

- Dok god sam zdrav i motiviran, borit ću se. Ne osjećam se star, loš ili spor. Ima li što bolje od toga da si najbolji na svijetu i da zarađuješ za život prebijanjem ljudi - uz osmijeh je rekao ukrajinski gorostas.

>> Pogledajte kako je prošlo prvo sučeljavanje Klička i Jenningsa

Komentara 2

TM
Tim_Minchin
12:42 22.04.2015.

ima, recimo da zaradujes ne prebijanjem ljudi

RA
rakikaki
11:23 22.04.2015.

Pravi uzor djeci. Bolesnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije