Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav peh

Stipe Miočić ne nastupa u Dublinu: Žao mi je, ali nisam u mogućnosti ni obuti čarape

Stipe Miočić
Foto: Facebook/Stipe Miočić
14.10.2015.
u 11:36

Ovo je velik udarac i za program eventa u Dublinu, koji predvode Joseph Duffy i Dustin Poirier, a Miočić i Rothwell su trebali biti naslovna borba

Nažalost, loša vijest iz Clevelanda potvrdila se kao točna, nakon što se Stipe Miočić obratio fanovima preko svog Twitter profila. Potvrdio je kako neće biti u stanju nastupiti u Dublinu, ali i kako se nada skorom povratku, piše Fight Site.

Niti sam Stipe nije specificirao o kakvoj je ozljedi riječ, no prema svemu sudeći, mogla bi u pitanju biti ozljeda stopala. Nakon što su svi portali obavijestili o tome, nije bilo ništa drugo nego da Stipe i sam to potvrdi, a to je obavio preko Twittera, gdje je napisao:

– Grozno se osjećam i ispričavam se svim svojim fanovima. Također se ispričavam UFC-u, kao i mom protivniku Benu Rothwellu.

Vratit ću se vrlo brzo, to sam siguran. No, prvo želim što prije biti sposoban obuti čarape.

Ovo je velik udarac i za program eventa u Dublinu, koji predvode Joseph Duffy i Dustin Poirier, a Miočić i Rothwell su trebali biti sunaslovna borba. Kako je potvrdio UFC-ov funkcioner Dave Sholler, organizacija se već bacila u potragu za zamjenom, odnosno novim protivnikom za Rothwella. Miočiću je ovo trebala biti druga borba ove godine, nakon što je u svibnju savladao Marka Hunta.

>>Brestovac razočaran: Bio sam jako loš, ovo se više neće ponoviti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije