Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ZADRŠKE

Borac Stipe Miočić podržao hrvatske branitelje, evo što im je poručio!

Branitelji
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
02.06.2015.
u 08:43

'Moja podrška ide hrvatskim braniteljima koji su stvorili Hrvatsku'

Stipe Miočić čeka na priliku boriti se za prvaka teške kategorije u UFC-u, a mnogo navijača ima u Hrvatskoj jer tu su mu korijeni, što često voli naglasiti. Posljednje što je učinio jest podrška hrvatskim braniteljima koji prosvjeduju pod šatorom u zagrebačkoj Savskoj ulici već 226 dana.

- Moja podrška ide hrvatskim braniteljima koji su stvorili Hrvatsku, hrabro se borili s hrvatskim grbom na čelu, pod hrvatskom zastavom, s krunicama oko vrata - napisao je na svom službenom Facebook profilu.

Hrvatski branitelji posljednjih dana posebno su u centru pažnje jer su se u četvrtak 28. svibnja pridružili prosvjedu radnika Imunološkog zavoda na zagrebačkom Markovu trgu i potom odlučili ostati ondje sve dok ih ne primi premijer Zoran Milanović.

Ignorirao ih je pa su odlučili produžiti prosvjed i nakon 22 sata, što je zakonom zabranjeno. Na sceni se zatim pojavila policija, vidjele su se njihove blokade, branitelji su se sklonili u Markovu crkvu i iz svega je nastao prvoklasni skandal. Ipak, dan poslije premijer je ispravio pogrešku i odlučio prestati ignorirati prosvjednike te je obećao sastanak 1. lipnja u Banskim dvorima. Iako razgovor nije bio pun tenzija ili grubih riječi, iako su se na kraju svi rukovali, dogovor nije postignut i prosvjed u Savskoj se nastavlja.

 

My support goes to the Croatian war veterans who created Croatia, courageously fighting with the Croatian coat of arms...

Posted by Stipe Miocic on Monday, June 1, 2015

 

Naravno, sve to prešlo je hrvatske granice i stiglo do dijaspore diljem svijeta, a iznimka nije ni Stipe Miočić. Stranu je odmah zauzeo i dobio potporu nekoliko tisuća vjernih obožavatelja.

>> Miočić napokon stigao u Hrvatsku: Nisam plakao, ali tata jest

>> Stipe Miočić: Nikada se ne bih borio protiv Cro Copa, pa ni za naslov prvaka

>> 'Hvala Hrvatima na podršci. Hrvatska!'

>> Miočić treći teškaš na svijetu, a Filipović ispao iz TOP 15!

Komentara 20

GI
gismund
09:10 02.06.2015.

bravo miočić, bravo hrvatski branitelji! zajedno do pobjede!

ZO
zoom
09:11 02.06.2015.

bravo za miočića, podrška našim braniteljima!

AJ
ajmo
09:37 02.06.2015.

Stipe ljudino to je duh Hrvata koji vole domovinu .Sretno ti bilo u tvojim ratovima u UFC-u i bog neka te čuva. Sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije