Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao biti duhovit

Poznati komentator pobrkao lončiće: desetogodišnju djevojčicu nazvao Mirkovom djevojkom

Mirko Filipović
Foto: Mirko Filipović Facebook Screenshot
1/8
29.12.2016.
u 13:29

Uoči početka dvoboja poznati komentator Joe Warren, inače veliki prijatelj King Moa, zgrozio je javnost izjavom kojom je pokušao ismijati Cro Copa

Još jedna pobjeda Mirka Filipovića u najdržem ringu Saitama Arene. Cro Cop je u drugoj rundi četvrtfinalne borbe Rizinova Grand Prixa tehničkim nokautom pobijedio lanjskog pobjednika Muhammeda Lawala.

Uoči početka dvoboja poznati komentator Joe Warren, inače veliki prijatelj King Moa, zgrozio je javnost izjavom kojom je pokušao ismijati Cro Copa.

Cro Cop je u ring došao držeći za ruku malenu 10-godišnju djevojčicu. Warren je pokušao biti duhovit pa je na Twitteru napisao kako je zgrožen činjenicom da Filipović ima tako mladu djevojku.

>>Cro Cop nokautom pobijedio King Moa i izborio polufinale Rizinova Grand Prixa

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
14:54 29.12.2016.

a sad slijedi veličanje sdp pulena po sdp medijima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije