Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU Werdum i Velasquez

Ovo su najbolji nokauti UFC-ovih boraca!

Borci
Foto: Reuters
19.01.2016.
u 18:34

UFC 196 predvodit će Fabricio Werdum i Cain Velasquez u borbi koja će kao ulog imati teškaški pojas

Iz najjače svjetske MMA promocije izabrali su pet najboljih nokauta nastalih u režiji boraca koji će 6. veljače nastupiti na UFC ovoj priredbi u Las Vegasu, piše Fightsite.

UFC 196 predvodit će Fabricio Werdum i Cain Velasquez u borbi koja će kao ulog imati teškaški pojas. Bit će ovo njihov drugi okršaj od nastupa u Meksiku gdje je Brazilac, nakon osvajanja privremenog, preuzeo i pojas koji se nalazio u Velasquezovom vlasništvu.

Osim spomenutog dvojca, na ovom će nam eventu svoje vještine pokazati nekoliko boraca koji su poznati po tome što nerijetko nokautima završavaju svoje nastupe, a upravo njihovi najbolji potezi, kojima su rušili svoje protivnike, nalaze se u ovom zanimljivom videu iz UFC-a.

>> Jeste ikada vidjeli veću oteklinu? Pogledajte oko UFC-ovog borca nakon kobnog udarca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije