Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na prvaka

Overeem sumnja u Miočića: “Stipe uživa u životu, ali neće kad mu uzmem pojas”

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/5
03.09.2016.
u 21:43

Overeem je uvjeren da će Stipe biti sedmi UFC-ov prvak na njegovom impresivnom popisu pobjeda.

Pred Stipom Miočićem je još samo tjedan dana do prve obrane pojasa prvaka UFC-ove teške kategorije. U svom Clevelandu će se boriti protiv legendardnog Alistaira Overeema koji je već bio prvak u čak tri velike borilačke organizacije, piše Fight Site.

Nizozemac je uvjeren da će borbu dočekati u boljoj formi od Miočića, kojem su, vjeruje Overeem, sva medijska i promotivna pojavljivanja poremetila pripreme i koncentraciju.

“Najveći je izazov zadržati fokus u takvoj situaciji kada postanete prvak. Trebate nastaviti raditi naporno, jer ako ste previše koncentrirani na automobile i novac, to vas može poremetiti”.

“Sve je u tome može li ostati koncentriran na borbu ako se pojavljuje na partijima uz bazene, a Stipu smo viđali na nekoliko njih, ne samo jednoj”, rekao je Overeem i dodao: “On uživa u životu, i to nije loše. Ali treba znati da netko dolazi i netko će mu uzeti pojas, i onda više neće uživati”.

Overeem se također pojavio na jednoj od zabava u Las Vegasu na kojoj je bio i Miočić, ali odmah odgovara: “Bio sam, u Vegasu, ali ja sam otišao u krevet”.

Overeem je uvjeren da će Stipe biti sedmi UFC-ov prvak na njegovom impresivnom popisu pobjeda.

Komentara 4

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
23:27 03.09.2016.

Vreća ili ne vreća, sve što je rekao je točno, to o pripremama, koncentraciji i pojavljivanjima u javnosti, u pravu je u svemu. osim predzadnje rečenice. jedvam čekam da ga Stipe prebije i obrani pojas!

GV
golub Vaso
22:55 03.09.2016.

vreća steroida

PO
POBROZDS
01:17 04.09.2016.

ajmo Stipe! pravi HRVATI iz Clevekanda te bodre .Ajmooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije