Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor Overeemu

Mirko Filipović: Neće me prozivati izdrogirana osoba!

Mirko Filipović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
12.05.2015.
u 12:43

Mirko Filipović nije osoba koja se voli prepucavati preko medija, općenito ne voli ni onaj 'trash talk', ali preko nekih stvari očito nije mogao prijeći pa se oglasio na Facebooku

– Mislim kako me Mirko Filipović neće prozvati jer ima izuzetno loša sjećanja na naš prethodni meč. U toj sam ga borbi, da budemo iskreni, razbio, no isto tako sam ga uništio i mentalno. Iako on ostavlja dojam kao da to na njega nije djelovalo i trenutno izgleda jako dobro, siguran sam da je to u njemu te mu to neće dozvoliti da se dogodi isto što i prošli put – rekao je Alistair Overeem prije nekoliko dana, a nije se dugo čekao odgovor našeg borca.

Mirko Filipović nije osoba koja se voli prepucavati preko medija, općenito ne voli ni onaj "trash talk", ali preko nekih stvari očito nije mogao prijeći pa se oglasio na Facebooku i oštro odgovorio Nizozemcu. Njegov status prenosimo u cijelosti.

"Svima onima željnim medijske pažnje savjetujem da ju ostvare kroz svoje rezultate, a ne da prozivanjem drugih ničim izazvani, i to maloumnim izjavama, traže istu. I to osoba koja je toliko izdrogirana i izdopingirana da je pljunula na cijeli sport i koja je jedine rezultate ostvarila pod takvim dopingom da joj je bilo uzeti 2 decilitra krvi, uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produži život par godina", napisao je Filipović na Facebooku. Iako nije napisao kome je posvećen njegov status, bez problema se može naslutiti da je to odgovor Overeemu.

>>Overeem: Cro Cop neće tražiti borbu sa mnom jer sam ga razbio i mentalno uništio

>>S Cro Copom i Stipom napunili bismo Arenu i uz skuplje ulaznice

Komentara 20

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:59 12.05.2015.

bravo Mirkec! baš si mu pljsku klepnul...

DD
ddragutin
12:56 12.05.2015.

Mirko legendo,

DI
dinamojavolim1
12:58 12.05.2015.

hahaha dobraaa,bravo mirko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije