Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u BiH!

Izdana tjeralica za najpoznatijim MMA borcem, sumnja se da je počinio ubojstvo!

Tomislav Spahović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
25.04.2016.
u 12:15

Mediji su došli i do Spahovićeve majke Silvane koja je negirala povezanost svog sina s pucnjavom.

Kantonalni sud u Sarajevu izdao je naredbu za raspisivanje tjeralice za najpoznatijim bosanskohercegovačkim MMA borcem Tomislavom Spahovićem zbog sumnje da je u petak u 3.40 sati ubio Amila Geca, piše Fight Site.

Uz Spahovića, koji je, kako policija tvrdi, u bijegu, uhićena je i Melisa Musić, Spahovićeva prijateljica koja mu je navodno pomogla u bijegu. Njezin odvjetnik odbacuje bilo kakvu povezanost i tvrdi da nije bila u kontaktu s osumnjičenikom.

Pojavile su se i nove špekulacije u bosanskohercegovačkim medijima prema kojima Spahović nema nikakve veze s utjerivanjem dugova te da je Gec, prije nego što će biti pogođen u glavu, raspravljao sa svojim napadačem.

Mediji su došli i do Spahovićeve majke Silvane koja je negirala povezanost svog sina s pucnjavom.

“Odgovorno tvrdim da moj sin nema nikakve veze s ovim te da uopće ne poznaje Geca. Melisu poznaje, to mu je prijateljica, ali nastradaloga ne poznaje. Moj sin nije u bijegu, nije bitno gdje je on, ali će se javiti, a ja zaista ne želim da se ovakve stvari pišu o njemu. On je sportaš, dokazat će se da je nevin. On ima novac, zašto bi trebao iznuđivati? Ja sam mu dala novac jer sam prodala kuću u Njemačkoj i stan u Sarajevu. Samo neka priče kruže”,  rekla je ljutito Silvana za Dnevni Avaz i dodala:

“To jutro bio je u svojoj kući. Nije moj problem to što policija nije došla na moja vrata”, zaključila je Spahovićeva majka.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:47 25.04.2016.

pa ako nije kriv sto se nejavi de treba ,a sa majkom nema price

Avatar emilsalis
emilsalis
14:19 25.04.2016.

Kakva majka takav sin....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije