Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI PROTIVNIK CRO COPA

Gonzaga se bori na UFC-u u Zagrebu?!

Gabriel Gonzaga
Sanjin Strukic/Pixsell
23.01.2016.
u 13:07

Prema pisanju ruskih medija, na koje se pozivaju i američki portali, uskoro će biti potvrđena borba Gonzage sa Ruslanom Magomedovim u zagrebačkoj Areni na UFC Fight Night 85. Drugih imena zasad još uvijek nema.

Gabriel Gonzaga, posljednji protivnik u karijeri Mirka Filipovića, mogao bi nastupiti na povijesnom UFC eventu u Zagrebu 10. travnja, piše Fightsite.

Prema pisanju ruskih medija, na koje se pozivaju i američki portali, uskoro će biti potvrđena borba Gonzage s Ruslanom Magomedovim u zagrebačkoj Areni na UFC Fight Night 85. Drugih imena zasad još uvijek nema.

Gonzaga se u prosincu vratio pobjedom sudačkom odlukom protiv Konstantina Erokhina, gotovo deset mjeseci nakon što ga je laktovima dotukao Cro Cop u Poljskoj. 36-godišnji Gonzaga (17-10) prije Cro Copa gubio je i od Mitrionea i Stipe Miočića.

Dagestanac Magomedov (14-1 MMA, 3-0 UFC) je u nizu od tri pobjede (Shaw Jordan, Josh Copeland, Viktor Pešta), a jedini poraz doživio je još 2011. godine.

>> Werdum: Ošamario bih McGregora, on nema nimalo poštovanja prema drugim borcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije