Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leonard Pijetraj:

Hrgović ove godine neće boksati na više od 3 runde, sve je podređeno Riju

Filip Hrgović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
01.02.2016.
u 22:30

Europski prvak u superteškoj kategoriji jedan je od četvorice hrvatskih boksača koji će nastupiti na 60. izdanju tradicionalnog turnira Istvan Bocskai u Debrecenu.

Filip Hrgović ovog tjedna vraća se u ring prvi put nakon Svjetskog prvenstva u Dohi. Europski prvak u superteškoj kategoriji jedan je od četvorice hrvatskih boksača koji će nastupiti na 60. izdanju tradicionalnog turnira Istvan Bocskai u Debrecenu.

Hrgović i Hrvoje Sep u olimpijskoj godini odustali su od WSB-a. Još jedna opcija bila je AIBA Pro Boxing.

"Filip ne želi boksati u APB-u, želi ostati u amaterskom boksu ove godine i ne želi boksati na više od 3 runde. Sve je podređeno Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. U Debrecenu je navodno prijavljeno 15 teškaša, ali ne možete znati tko će sve doći dok ne dođete na vaganje" izjavio je Hrgovićev trener Leonard Pijetraj za Cro Ring.

- Ima li kakvih novosti vezanih  za Hrvoja Sepa?

"Sep čeka ponudu APB-a. Možda će imati borbu već sljedećeg mjeseca. Zbog toga ne idem u Debrecen već ostajem u Zagrebu pripremati Hrvoja."

Ponudu za borbu u APB-u dobio je i hrvatski teškaš Marin Mindoljević koji bi se, ako prihvati, 27. veljače u Taškentu trebao boriti s Ulugbekom Mubinovim.

Uz Hrgovića na turniru u Debrecenu nastupit će još trojica hrvatskih boksača - Stipan Prtenjača u lakoj kategoriji,Durim Oraca u velteru i Luka Plantić u poluteškoj.

>>Sandra Perković i Filip Hrgović najbolji sportaši Zagreba

Komentara 1

SC
schwertransport
22:31 02.02.2016.

Hrgovic me podsjeca na Marija Preskara vrhunac osam rundi znaci nosta od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije