Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novac je presudio

Fedor će za borbu u Japanu dobiti 2.5 milijuna $

Fedor Emelianenko
Facebook
24.09.2015.
u 17:47

Novinar Dave Meltzer otkriva iz izvora iz UFC-a da oni misle da je Rus potpisao ugovor na dvije borbe za novu organizaciju.

Japanski mediji objavili su da je Fedor Emelianenko bio blizu potpisu za UFC, ali da se na kraju predomislio, piše Croring.

Najveći razlog potpisivanja ugovora za novu japansku borilačku promociju bivšeg šefe PRIDE-a je financijske prirode. Za borbu na Staru godinu Fedor će dobiti dva i pol milijuna američkih dolara. Priredbu navodno financira strani investitor koji se bavi naftnim biznisom i već investira u MMA.

Priredba bi se trebala održati u Saitama Super Areni.

Novinar Dave Meltzer otkriva iz izvora iz UFC-a da oni misle da je Rus potpisao ugovor na dvije borbe za novu organizaciju.

>>Pogledajte kako se Fedor Emelianenko s Baby Fedorom priprema za povratničku borbu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije