Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'UZALUD VAM TRUD'

Cro Cop na udaru poznatog prevaranta: Mučki su me napali, ali sredio sam ih s pola snage

Mirko Filipović, Pavel Zhuravlev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
14.10.2016.
u 18:02

"Zvoni mobitel s nepoznatim brojem. Inače se ne javljam na nepoznat broj. Kaže Belma Džomba ovdje, da me treba privatno. Ja lud kao šiba, rekoh gdje me sad nađe. Ona kaže da joj je broj dao Stipe Drviš. Upali se alarm jer Stipe Drviš ni mrtav ne bi dao nekome moj broj (eventualno Adriani Limi)"

Komičar Davor Jurkotić, urednik emisije "U zdrav mozak" pokušao je prevariti Mirka Filipovića, no nije mu uspjelo. Cro Cop je brzo shvatio o čemu se radi i poručio Jurkotiću – uzalud vam trud svirači.

Kako je sve prošlo, ispričao je Cro Cop na Facebook profilu.

"Danas sam doživio mučki pokušaj napada na moj lik i djelo koji sam naravno odbio s pola snage. Tražim parking u centru, naravno iznerviran jer kasnim na sastanak kad zvoni mobitel s nepoznatim brojem. Inače se ne javljam na nepoznat broj. Kaže Belma Džomba ovdje, da me treba privatno. Ja lud kao šiba, rekoh gdje me sad nađe. Ona kaže da joj je broj dao Stipe Drviš. Upali se alarm jer Stipe Drviš ni mrtav ne bi dao nekome moj broj (eventualno Adriani Limi) i to ne zato što me voli i cijeni i poštuje, već zato što zna da bih ga odrao od batina. 

I nešto ova počne drobiti kako bi njezin muž Mirza, naš legendarni rukometaš, htio sa mnom u Japan za Novu godinu, ali ga je sram pitati?! I je l' mi ga može dati na telefon. Meni nervoza raste ne mogu naći parking, a ova me pila. Kad evo Mirze. Di si legendo, bla bla… htio bih u Japan, bla bla… imam problema u braku bla, bla, bla… Jesam li možda čitao? Rekoh, ne čitam ti ja takve stvari. Pita me da bi volio doći na trening moj i da spariramo malo. On mene bam bam, ja njega bam bam. I pustio bih ja Mirzu još da priča, ali morao sam ići iz auta, a i bio sam neki nervozan pa sam samo rekao: ‘Jurkotiću napuši se k…..’.

Prvo tajac, pa onda smijeh s druge strane. Rekoh Jurkotiću da žurim, ali možemo nastaviti razgovor kad obavim posao. Nije zvao više. Pa dobro, Jurkotiću, sine, kud ćeš na starog vuka? Pročitan si kao ‘Vlak u snijegu’. Meni te štoseve prodavati? Pa gdje si ti bio kad sam ja te fore prodavao na telefon i kada sam ulovio onog Denisa što je u Noćnoj mori gostovao i skidao Tuđmana i Mesića jedan kroz jedan. Pa kada smo nazvali zapovjednika specijalne policije i postrojili ga u četiri vrste u 11 navečer. Ovaj glumio predsjednika Mesića i masakrirao mi frenda koji kad je nakon 6 mjeseci provalio da to nije bio Mesić, već Denis i da je izvještaj za Bagića (savjetnik Predsjednika) pisao džabe, nije tri godine sa mnom razgovarao. I sad bi on mene masakrirao u svojoj emisiji ‘U zdrav mozak’ (ako se ne varam). Ali bilo bi žešće zaj... da sam popio foru. Ali znao je stvarno ljude ispreskakati u toj emisiji i bilo je smijeha žešćeg. Pozdrav našem Jurkotiću i ekipi uz pjesmu ‘Uzalud vam trud svirači’", napisao je Mirko.

Komentara 6

AP
ante_pustinjak
19:40 14.10.2016.

jake li vijesti a još jačeg naslova! vl se stvarno srozao na posve niske grane! čimbeniče, prvo nauči pravilno pisati, pa onda reci barem koju pametnu. dosad samo bla, bla... jakog li čimbenika!

PU
punica
18:41 14.10.2016.

Adriana Lima ne voli sirovine.

Avatar botoksmanija
botoksmanija
19:05 14.10.2016.

kojeg sabora činbenice možda sobranja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije