Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI GA VOLE

Cro Cop dočekan poput kralja: Sretan sam, u Koreji imam puno fanova

Cro Cop
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.09.2015.
u 18:05

– Svjestan sam da u Koreji imam mnogo fanova. Sretan sam jer sam došao u predstavljati profesionalni borilački sport – rekao je Cro Cop

Mirko Filipović, Benson Henderson, Dong Hun Kim i Yoshihiro Akiyama glavne su zvijezde press konferencije koja je u utorak održana u Seulu u povodu prvog povijesnog dolaska UFC-a u Južnu Koreju zakazanog  za 28. studeni.  Cro Cop je u ponedjeljak sletio u korejsku prijestolnicu zajedno s trenerom Stipom Drvišem gdje je dočekan poput kralja, a isti tretman se nastavio i danas kada je stao pred mnogobrojne pripadnike sedme sile, piše Fightsite.

Osim Filipovića, najviše interesa je izazvao "domaći" UFC-ovac i bivši prvak u lakoj kategoriji Benson Henderson, koji će predvoditi čitav UFC Fight Night 79 s Thiagom Alvesom. Priredba je zakazana  za Olympic Gymnastics Arenu koja prima oko 15 tisuća gledatelja. Već sada se vjeruje prema pisanju lokalnih medija da bi impresivno zdanje trebalo biti popunjeno do posljednjeg mjesta. Koreja je tradicionalno borilačka zemlja te je interes za dolazak UFC golem.

UFC borci su se zajedno s najpoznatijom ring djevojkom Arianny Celeste fotografirali ispred velikog autobusa oslikanog njihovim likovima, a zatim je uslijedila već spomenuta konferencija za novinare. Cro Cop bi u sklopu ovog "medijskog" odlaska u Koreju trebao održati i otvoreni trening za javnost.

– Svjestan sam da u Koreji imam mnogo fanova. Sretan sam jer sam došao u predstavljati profesionalni borilački sport – rekao je Cro Cop među ostalim u intervju, a isto prenose korejski mediji.

>> Počele pripreme: Pogledajte žestoki trening Mirka Filipovića!

Komentara 1

ŠK
Škarpina
22:17 08.09.2015.

jucer je bio doceka kao filmska zvijezda..... strasan clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije