Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borbe

Conor McGregor: Aldo je prosječan borac koji ne može izvesti highkick!

Conor McGregor
Fight Site
02.02.2015.
u 21:41

Conor McGregor se družio s navijačima prije vaganja na UFC-u 183 u sklopu "pitanja i odgovora" te je odgovarao na njihova pitanja. Glavna tema je bila Irčeva borba s Joseom Aldom.

Jose Aldo plovi na nizu od 18 pobjeda te je najbolji perolaki borac u povijesti MMA-ja. Conor McGregor, pak, je perspektivni borac kakvih ima na tisuće, no jedan je od najboljih kad je u pitanju trash talk i prodavanje borbi, piše Fight Site.

Conor McGregor se družio s navijačima prije vaganja na UFC-u 183 u sklopu "pitanja i odgovora" te je odgovarao na njihova pitanja. Glavna tema je bila Irčeva borba s Joseom Aldom.

"Aldov boks nije odličan," objasnio je Irac. "Njegov arsenal oružja je siromašan. Svrstao bih ga u prosječnog borca. Smatram kako su njegovi kickovi precijenjeni. Ne može izvesti highkick. Nema ništa posebno u vezi Alda. On je još samo jedan borac koji se kreće kako se kreću i ostali borci koje ću ugasiti."

McGregor je na početku Question and Answera obavijestio okupljene fanove kako će se s Joseom boriti 11. srpnja na UFC-u 189 u MGM Grand Garden Areni.

Meč s McGregorom će Aldu biti deseta uzastopna obrana naslova. Conor ima 5-0 UFC skor, s tim da je četiri borbe završio nokautom. Ranije je ovog mjeseca u Bostonu zadnju pobjedu ostvario TKO-om nad Dennisom Siverom.

Nakon te pobjede, Conor je preskočio ogradu i krenuo na Alda koji je sjedio u prvom redu s McGregorovom zaručnicom i nećakinjom, ali ga je osiguranje spriječilo u fizičkom obračunu s Aldom, na što se prvak samo smijao.

"To je bila sjebana scena, zar ne?" pitao je Conor okupljene fanove.

Izazivač je prokomentirao i Aldov cardio.

"Mislim da Jose ne može dovršiti ni večeru, a kamoli protivnika. Ako meč ode do pete runde, u što čisto sumnjam, biti ću i više nego spreman. Potrebna mi je samo jedna čista prilika i Aldo će biti gotov. Činjenice govore za sebe. Zbog toga mislim da će biti ovako kako kažem da će biti. Ući ću u oktogon, lomit ću ga komadić po komadić dok ga potpuno ne slomim," rekao je Conor.

Jedan od fanova je rekao kako njegovi prijatelji u Guatemali ne vjeruju da će Aldo biti poražen.

"Ovo je edukacijski proces," izjavio je Irac."Svi će se na kraju pokloniti."

Drugi fan je upitao McGregora hoće li postati ponizniji kad ga Aldo prizemlji.

"To se nikad neće dogoditi. Ja sam taj koji će osvojiti pojas. A nakon toga ću postati još bahatiji."

"The Notorious" je pojasnio kako se već osjeća kao prvak koji se bori s izazivačima te smatra kako Aldo nije ništa drugačiji od Sivera, Poiriera ili Brandaa.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
borac2525
22:54 02.02.2015.

Jose Aldo, odrastao u teretani u Manausu koju je ujedno i čistio kako bi se prehranio. Osoba besprijekornog talenta, poniznog duha i čvrste ustrajnosti. Pravi uzor današnjice koji svojim primjerom pokazuje da Bog ima plan za svakog od nas...

MA
masterYoda
22:19 02.02.2015.

Žilavi neki pjetlić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije