Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena suspenzija

Anderson Silva pao i na trećem doping testu zbog steroida i lijekova protiv tjeskobe!

Anderson Silva
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.02.2015.
u 09:42

Anderson Silva, Nick Diaz i Hector Lombard privremeno su suspendirani od strane Komisije koja će provesti daljnje radnje i saslušanja.

Priči oko pada na doping testu Andersona Silve nema kraja. Nakon što je bio pozitivan na prvom testiranju uoči meča s Nickom Diazom, sad je došla potvrda da je pao i na trećem testu koji je obavljen nakon meča, piše Fight Site.

Bivši prvak u srednjoj kategoriji testiran je tri puta. Pao je na prvom testu pa je potom bio čist na drugom, ali na trećem je testu ponovo bio pozitivan. Treći je test napravljen nakon borbe s Nickom Diazom na UFC-u 183.

Sportska komisija Nevade potvrdila je da je 31. siječnja u njegovom organizmu pronađen drostanolon zbog kojeg je pao na prvom testiranju obavljenom 9. siječnja. Tada je bio pozitivan i na androstane koji nije pronađen prilikom trećeg testiranja. No ovog su puta pronađeni tragovi benzodiazepina oxazepam i temazepama. Oxazepam se prepisuje protiv tjeskobe dok temazepam služi za pomoć pri spavanju.

Anderson Silva, Nick Diaz i Hector Lombard privremeno su suspendirani od strane Komisije koja će provesti daljnje radnje i saslušanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije