Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bisping slavio

Anderson Silva o porazu: To je potpuna korupcija, kao i u Brazilu

Anderson Silva, Michael Bisping
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
29.02.2016.
u 08:59

“Vidjeli ste što se dogodilo, nemam što više reći. Borio sam se za vas i to je to. Hvala vam na podršci."

Anderson Silva nije bio zadovoljan kada je po svršetku borbe sudac podigao ruku njegovog protivnika, Michaela Bispinga, piše http://fightsite.hr/rubrike/ufc/anderson-silva-o-porazu-to-je-potpuna-korupcija-kao-i-u-brazilu/Fight Site.

Spider je s Bispingom na sinoćnjoj UFC Fight Night 84 priredbi u Londonu odradio punih pet rundi. Iako je Britanac bio vidno unakažen od Silvinih udaraca, a u nekim situacijama je izgledalo kao i da je blizu kraju, suci su odlučili nagraditi njegovu upornost, odnosno kazniti Brazilčevu razigranost. No “Spider” se ne slaže s tom odlukom i misli da je učinio dovoljno za pobjedu. U oktogon intervjuu se svima zahvalio, a zatim je na portugalskom uputio poruku svojim Brazilcima:

“Vidjeli ste što se dogodilo, nemam što više reći. Borio sam se za vas i to je to. Hvala vam na podršci. Dobro sam, vraćam se kući svojoj obitelji. Dana mi je misija i ja sam je ispunio, ali ponekad je tako, baš kao i u Brazilu, potpuna korupcija”, rekao je Spider.

Silva tako i dalje stoji bez pobjede još ode zadnjeg izleta u polutešku kategoriju i borbe protiv Stephana Bonnara iz 2012. Iako je u ovom nastupu pokazao sve svoje prepoznatljive karakteristike, Silva je previše tražio savršeni udarac i nije bio dovoljno ubojit kada je trebao. Što je sljedeće za bivšeg kralja srednje kategorije tek ćemo vidjeti.

>>Bisping šokirao MMA svijet pobjedom nad povratnikom Silvom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije