Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska taekwondoašica

Ana Zaninović u Parizu: Sve je kao u filmu, jedva čekam da se vratim u Hrvatsku

Ana Zaninović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
14.11.2015.
u 11:32

- Sestra Lucija me stalno zove i baš smo pričale da gdje god dođemo, uvijek se nešto strašno događa

Hrvatska taekwondoašica Ana Zaninović nalazi se u Parizu gdje je sudjelovala na jednom natjecanju koje je zbog stravičnih događaja otkazano. Kako kaže, za vrijeme eksplozija spavala je u hotelu.

- Nakon što sam se probudila, vidjela sam što se događa u Parizu. Više nisam mogla zaspati. Teško je to opisati, taj osjećaj, kao u filmu. Ljudi ne izlaze, ulice su polupuste i strašan je taj osjećaj da niste nigdje sigurni. Ni u hotelu ni na ulici. Tu su bili i neki Hrvati u hotelu koji su u Pariz stigli s kombijem i oni su jutros već otišli - rekla nam je Ana Zaninović za 24 sata te dodala:

- Sestra Lucija me stalno zove i baš smo pričale da gdje god dođemo, uvijek se nešto strašno događa. Tako je i u Egiptu bio napad na turiste prije dvije godine. Jedva čekam doći kući.

Cijeli članak pročitajte na portalu 24 sata.

>>I Ana Ivanović zatočena na Stade de Franceu: 'Molite za Pariz!'

>>Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

Komentara 3

AA
Aartur
11:51 14.11.2015.

Islamski teroristi su svoje akcije najavili mjesecima unaprijed i, kao što vidimo, nisu lagali. Jedini koji konstantno lažu su europski "liberalni" političari koji nas cijelo vrijeme uvjeravaju kako izbjeglička kriza ne predstavlja nikakvu sigurnosnu prijetnju i kako islam nema veze s terorizmom.

Avatar bozezasto
bozezasto
12:22 14.11.2015.

I mi jedva čekamo da se vratiš, putuj noću, izbjegavaj naseljena mjesta, naoružaj se dobro i sretno, trebat će ti, tko zna koliko je tih terorista propustio Milanović

Avatar istovari
istovari
11:56 14.11.2015.

Otići jer je kao na filmu!?!?!? A što je alternativa? Karamarko, Vaso, Kalmeta.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije