Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOŽAVA BOKS

Lijepa Adriana Lima nije koristila lijepe riječi da opiše 'meč stolječa'

Adriana Lima
Foto: Instagram
05.05.2015.
u 08:41

- Boks je korumpiran, sudačke odluke su bile sramotne! Još uvijek broj jedan u mom srcu, Pacquiao - napisala je Brazilka na svom Instagram profilu

Adriana Lima nije samo manekenka Victoria's Secreta i žena koja ljepotom plijeni pozornost muškaraca i žena diljem svijeta, ona je i strastvena obožavateljica boksa, trenirala ga je deset godina i jednom sparirala s Mannyjem Pacquiaom. Zbog toga ne čudi njezina frustriranost nakon "meča stoljeća".

- Boks je korumpiran, sudačke odluke su bile sramotne! Još uvijek broj jedan u mom srcu, Pacquiao - napisala je Brazilka na svom Instagram profilu.

Smatra da su suci bili pristrani kad su dodijelili toliko uvjerljivu pobjedu Floydu Mayweatheru, a njezino mišljenje dijeli najmanje 246 tisuća ljudi jer toliko njih je na Instagramu označilo da im se sviđaju njezine riječi.

Teško da ovo može uzdrmati Mayweathera, ali svakako ga može okrznuti mnogo više nego kad mu to kaže netko drugi. Zna se da je slab na lijepe žene i želi njima biti konstantno okružen, a kad jedna od najljepših na svijetu kaže ovako nešto, ne može mu biti baš potpuno svejedno. Naravno, pogled na broj poraza i bankovni račun brzo ga vrate u ugodnu mu stvarnost.

 

Still number one in my heart / Sempre o número um no meu coração #Pacquiao 👊🏼☝🏼 📷 @esantoslima

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

>> Boksač zarađuje najviše na svijetu, a evo tko zarađuje najviše u Hrvatskoj

>> Svi koji su očekivali boksački meč stoljeća osjećaju se prevarenima

>> 'Pacquiao je zakazao, a Floyd je bio bolji no što sam očekivao'

Komentara 1

QQ
qqq
12:51 05.05.2015.

Lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije