Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez Lepe Brene

Boba Živojinović uživao na partyju na Zrću

Zrće
Foto: PR FOTO
1/4
13.07.2015.
u 11:30

Atmosfera je sjajna, plesni podij krcat, jednako kao i VIP odjeljci, u kojima su viđena mnoga lica iz sportskog i estradnog života regije

Karizmatični Boba Živojinović, odlično se zabavljao u klubu NOA na popularnom Zrću. Legendarni tenisač koji je prošle godine NOU posjetio u društvu svoje supruge Lepe Brene, ovog je puta došao u pratnji nekoliko prijatelja. Društvo se odlično zabavljalo, a kako i ne bi, kada se klub NOA u svojoj petoj sezoni postojanja na Zrću definitivno nametnuo kao kraljica plaže.

I dok prava jadranska sezona tek počinje, NOA već više od mjesec dana diše punim partijanerskim plućima. Sve je započelo još početkom lipnja, kada se u klubu odigravao Spring Break Festival, kojem su hodočastile tisuće rasplesanih ljudi iz čitave Europe. Krajem lipnja plažu su već tradicionalno okupirali gosti iz Velike Britanije, a srpanj je ponudio Dream Island Festival, na kojem nastupa krema DJ glazbene scene.

NOA je svake večeri krcata, nema vakuumskih rupa u periodima između festivala, atmosfera je sjajna, plesni podij krcat, jednako kao i VIP odjeljci, u kojima su viđena mnoga lica iz sportskog i estradnog života regije, pa tako i legendarni tenisač Boba Živojinović.

Nema sumnje da će NOA do kraja sezone zadržati titulu najvrućeg kluba Zrća.

>>Muškarcu izbili zub, oštećena 4 autobusa i privedena 101 osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije