Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao se i Josipović

Večernjakova čestitka duga 100 m omotana oko "džamije"!

Večernjakova božićna čestitka
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/42
21.12.2013.
u 15:53

Osim brojnih poznatih poput igrača Medveščaka, glumaca i pjevača, na čestitku se jutros potpisao i predsjednik Ivo Josipović.

Večernjakova najduža božićna čestitka duga 100 metara razmotana je danas popodne na Trgu bana Josipa Jelačića nakon čega ju je povorka Djeda Mrazova odnijela na Trg žrtava fašizma gdje ju je omotala oko zgrade Hrvatskog društva umjetnika. Čestitku koja se počela izrađivati na Svetog Nikolu radila su djeca iz cijele Hrvatske, a idejni joj je začetnik Aleksandar Kovačević. Osim brojnih poznatih poput igrača Medveščaka, glumaca i pjevača, na čestitku se jutros potpisao i predsjednik Ivo Josipović.

- Ideja je plemenita, inventivna i pokazuje dobre želje iz Hrvatske - rekao je Josipović. Čestitka će biti omotana do 23. prosinca nakon čega biti poslana u Bruxelles. Dobre su u to želje Hrvatske kao nove članice ostalim članicama Europske unije. Građani se do večeras mogu potpisati na čestitku.

>>I Ivo Gamulin Gianni potpisao Večernjakovu najdulju hrvatsku božićnu čestitku!

Komentara 3

SN
SNV
15:06 21.12.2013.

Šta ovaj ima sa Božićem? A ljudi,,ide več u kampanju nevjernik

AA
aabbcc
20:24 21.12.2013.

"Djeda mraz"__Lijepo od muskog svijeta i djedova al ne bi bilo lose za djecu da se jednom negdje pojavi i neka "Baba Mraz", jer djeca vole i poklone od Bakica...

LO
lokun
15:14 21.12.2013.

Jeli potpisao Stanimirović i oatLI ntifašisti Aleksandre?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije