Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako vratiti iseljenike?

Život u Hrvatskoj kao uvjetna kazna: Uvezena sirotinja radi za još manje plaće od domaćih

29.10.2022.
u 13:00

Hrvatska će ostati privlačna za život tri ili možda šest mjeseci u godini, bit će privlačna za stjecanje imovine jer je propustila oporezivati kapital i imovinu. Stranci se tome blago podsmjehuju kada kod nas kupuju kuće i ne plaćaju ništa osim računa za čistoću i fiksnog dijela struje. Neće Hrvatska biti privlačna za život zimi i za proizvodnju ako ovako nastavimo dalje – zaključuje Lovrinčević.

Komentara 72

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
13:14 29.10.2022.

Zanimljivo da je taj Lovrinčević svojevremeno bio savjetnik premijerke Kosor. I tada je njena vlada uvela ekstra harač na plaće. A sada kad nema utjecaja zagovara potpuno suprotnu poreznu politiku. Kako svi postanu naknadno pametni a kad nešto mogu učiniti rade dodatnu štetu.

Avatar Asterix
Asterix
13:24 29.10.2022.

Kad pomislite da ne valja ministar financija zamislite Lovrinčevića na njegovom mjestu, bit će vam odmah lakše. Dotičnik bi sve probleme rješavao porezima. Nekako imam dojam da taj nije prismrdio realnom sektoru niti dana.

DR
Draconic5
13:58 29.10.2022.

Davno je rečeno, idite van, radite za manje od domaćih, sirotinja će doći ovamo, I isto raditi za manje od domaćih. O čemu ovaj stručnjak za socijalističku ekonomiju drobi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?