Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: Anders frostenson

Vizionar i anđeo investitor želi stvoriti poželjnu budućnost: Jednu stvar oko novca moramo shvatiti

29.06.2022.
u 15:30

Anders Frostenson nije tipičan konzultant. On je poslovnjak koji ne vjeruje u frazu "business as usual", zapravo vizionar koji prevladavajući način poslovanja želi sasvim transformirati. Ne vjeruje ni u rast mjeren BDP-om. Vjeruje da se štetne prakse mogu i moraju mijenjati. Iskusni je lider s dva desetljeća utakmica u nogama u inoviranju proizvoda i usluga. Radio je na liderskim pozicijama u Stockholmu, Londonu, New Yorku i upravljao fondom od 10 milijuna eura za podršku poduzetnicima u cijelom svijetu. S direktorom inovacije proizvoda i usluga Ernst&Younga za Europu, Bliski istok i Afriku i čelnikom Nordics Business Reinventiona razgovarali smo na konferenciji Green Future u Splitu koja je okupila međunarodne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, kreatore politika, znanstvenike i druge dionike iz sektora održivog razvoja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?