Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski - Online studij – digitalna generacija studenata

zrinski
Foto: Promo
1/2
27.06.2018.
u 11:50

Na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski kreativni studenti imaju priliku predstaviti svoje poslovne ideje i voditi vlastita poduzeća do završetka studija

Dualni pristup obrazovanju te individualno praćenje napretka omogućuju stjecanje znanja i vještina potrebnih za razvoj poduzetničkog duha. Taj se pristup primjenjuje i kroz studijske programe na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, prvoj visokoškolskoj ustanovi u Republici Hrvatskoj koja je dobila dopusnicu za izvođenje svih svojih studijskih programa putem sustava učenja na daljinu – online studija. Online nastava izvrsna je za zaposlene osobe i sve koji ne mogu sudjelovati na nastavi.

Studenti osnivaju stvarna studentska poduzeća 
Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga, studentima se olakšava donošenje odluka i suočavanje s izazovima poslovnog svijeta. Kvalitetni preddiplomski i diplomski programi pripremaju studente za stvarne potrebe tržišta rade te potiču poduzetništvo stvaranjem pozitivnog poslovnog okruženja. Na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski kreativni studenti imaju priliku predstaviti svoje poslovne ideje i voditi vlastita poduzeća do završetka studija, a potom ih bez naknade preuzeti kao svoja, dok troškove početne investicije snosi Visoka škola.

Podrška BIZ poduzetničkog inkubatora
U sklopu Visoke škole Nikola Šubić Zrinski studenti imaju podršku u vidu inkubacijskih usluga zahvaljujući BIZ poduzetničkom inkubatoru  usmjerenom na stjecanje aplikativnog znanja i kompetencija potrebnih za samostalno upravljanje malim i srednjim poduzećem. Mentorska podrška osigurana je za sve studente, a uključuje primjenu dualnog sustava obrazovanja, karijerno savjetovanje i brojne tematske radionice. 

Deset godina izvrsnosti
Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski ove godine slavi deset godina uspješnog djelovanja, a studentima nudi mogućnost odabira između preddiplomskog stručnog studija Ekonomija poduzetništva te specijalističkih diplomskih stručnih studija Management malih i srednjih poduzeća i Projektni menadžment.
Detalje pogledajte na: http://www.zrinski.org/nikola/

Cjeloživotno obrazovanje za poduzetništvo
Obrazovna grupa Zrinski posvećena je više od dva desetljeća cjeloživotnom obrazovanju za poduzetništvo. Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski dualnim pristupom obrazovanju te individualnom praćenju napretka omogućava stjecanje znanja i vještina potrebnih za razvoj poduzetničkog duha, a polaznicima su na raspolaganju i različiti programi Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije