Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKA IGRA

Valutni rat: Dolarima lani plaćeno 40 posto svjetske robe, eurima 37 posto

25.03.2022.
u 07:30

Rat u Ukrajini ruši vrijednost eura kao što ruši i važnost europske ekonomije koja se sada mora nositi sa skupim energentima, troškovima zbrinjavanja izbjeglica i općom nesigurnosti na svojim istočnim granicama.

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
08:05 25.03.2022.

Dobra stara glupa europa

DU
Deleted user
08:07 25.03.2022.

Moramo bolje istraziti sto nam se nalazi ispod zemlje i mora ...mozda imamo jos resursa. Zasucimo rukave.. zapnimo sadimo zitarice ovo je prilika..

DU
Deleted user
14:20 25.03.2022.

Na vidiku je i rješenje za svjetsku monetarnu krizu. Putin i kineski predsjednik Xi, blizu su dogovora o uvođenju zajedničke valute. Ta svjetska treća jaka valuta, potpuno će srediti sve lomove na svjetskim burzama, koje namjerno izazivaju vladaoci svijeta. Još kada se tomu doda genijalna ekonomska odluka Vladimira Putina, da će sve zemlje koje je označio kao Rusiji neprijateljske, kroz par dana morati ruske energente plaćati u rubljima, situacija će se dodatno financijski stabilizirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?