Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

U sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) održani edukativni seminari!

20. svibnja 2016. u 09:25 1 prikaza
Postani/ostani poduzetnik (POP)
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/3

Od 16. do 19. svibnja 2016. godine u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) održana je četvrta, zadnja po redu Start-up akademija.

Kroz četiri ciklusa u travnju i svibnju 2016. godine, a u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) održani su edukativni seminari na kojima su sudjelovali i pobjednici studentskog Business Plan natjecanja.

Cilj info edukativnih seminara bio je pružiti polaznicima potrebna poduzetnička znanja s fokusom na SME resilience vještine. Kroz program, polaznici se upoznati sa spektrom tema važnih za uspješno vođenje poduzeća. Predavači su bili stručnjaci iz Razvojne agencije Zagreb, Grada Zagreba, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL). Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja
ISPITIVANJE ZA IZNUDU
Mrzovoljni Leon Lučić vrijeđao i pljuvao prilikom privođenja: 'Gdje ste, bando destruktivna!'
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj