Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslovni uzlet

U Ivancu poduzetnicima štede vrijeme i novac

Poslovni uzlet
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/4
17.06.2016.
u 00:15

U Projektnom uredu Grada potiču mlade da osnuju startup dajući im savjete i pomoć u vezi s prijavom na natječaje, pisanja projekata...

Mlade ljude u Ivancu žele potaknuti na pokretanje svojeg posla i pružaju im mogućnost da startup osnuju u Projektnom uredu Grada, gdje im se nude savjeti u vezi s pisanjem projekata, informacije o natječajima u RH i EU, izrade troškovnika... štede im vrijeme i novac, sve kako bi se poduzetnicima i OPG-ima olakšao početak poslovanja. Istaknuto je to na Poslovnom uzletu Poslovnog dnevnika, jučer u Ivancu, gdje se govorilo i o pozitivnim trendovima u gradu koji hvali i ugledni Financial Times.

– Sinergija s lokalnom samoupravom i samim poduzetnicima pokazala se ključem uspjeha, mi smo radili na kreiranju poduzetničke klime. Nemojte posustajati koliko god bilo teško i vjerujte da zajedno možemo učiniti još više – poručio je gradonačelnik Milorad Batinić.

U sklopu Poslovnog uzleta u Ivancu se raspravljalo i o poticanju samozapošljavanja. Težak put do novca, neizvjesnost na tržištu i manjak iskustva razlozi su koji mlade demotiviraju u inovativnim poslovnim iskoracima. No, poduzetnički inkubatori omogućavaju im povoljnije radne prostore i usluge mentorstva.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije