U Hercegovcu dovoljno krumpira za domaći čips: 'Testirali smo više od 800 sorti kako bi imali najkvalitetniji'
Zaposlenici i gosti danas su mogli sudjelovati u berbi na polju u tvorničkom kompleksu, a potom i kušati svježe pripremljen čips od upravo izvađenog krumpira
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Dok je bio Franck to je bio čips, ovo sad je obično smeće.