Naslovnica Biznis Potrošač

Top savjeti za dobar šoping!

Kako biste maksimalno skratili vrijeme koje provedete u kupnji, a istodobno bili zadovoljni jer ste kupili sve što vam treba, donosimo vam nekoliko savjeta
05. lipnja 2017. u 11:22 1 komentara 16412 prikaza
Ilustracija
Foto: Thinkstock

Šoping može biti ugodan, ali stajanje u redu na blagajni ili čekanje na bankomatu za isplatu gotovine sigurno nije poželjno. Zbog ubrzanog tempa života nemamo vremena za gužve i besmislena čekanja.

Kako biste maksimalno skratili vrijeme koje provedete u kupnji, a istodobno bili zadovoljni jer ste kupili sve što vam treba, donosimo vam nekoliko savjeta.

Planirajte vrijeme kupnje

Izbjegavajte kupnju u vrijeme kada su trgovine obično pune kupaca. Primjerice, vikendom su gužve i čekanje u redovima je neizbježno. Odaberite radni dan u tjednu kada ćete obavljati tjedni šoping i tako ćete mnogo brže sve obaviti. A zašto ne biste isprobali i online šoping?

Popis potrebnih proizvoda

U kupnju uvijek valja ići s popisom potrebnih proizvoda. Tako ćete biti usmjereni na proizvode koje trebate. Nećete gubiti vrijeme razmišljajući o tome jeste li što zaboravili kupiti, pa će vaš šoping trajati znatno kraće.

Plaćajte brzo i praktično

Gotovinsko plaćanje vrlo često stvara gužve na blagajnama. Budite praktični – plaćanje karticama mnogo je brže i praktičnije. Ne trebate brinuti oko toga imate li gotovinu kod sebe ili prethodno ići na bankomat. Imate potpunu kontrolu troškova, a ako je jednokratni izdatak za vas prevelik, uvijek možete plaćanje rasporediti na nekoliko rata.

Sadržaj omogućila Zagrebačka banka u suradnji s native produkcijom Večernjeg lista

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • Avatar joydivision
    joydivision:

    Top savjeti za dobar šoping!.....ahahahaaa da za dobar šoping!. ....pa zar ne moze za dobru kupovinu.e jadnici jadni balkanski iskompleksirani. pa niste vi anglosaxonci nego balkanci i sto onda pokusavate sa ubacivanjem tih engleskih rijeci, biti englezi.niti ste englezi niti ... prikaži još! cete ikad biti englezi nego malo jadno i mizerno slavensko pleme na balkanu koje ni vizu za ameriku ne moze dobiti.