Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

System Alliance Europe nagrađuje svoje partnere

Gebrüder Weiss
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
30.05.2015.
u 08:00

Najbolji dio ovogodišnje Skupštine dioničara mreže System Alliance Europe, koja je proslavila 10. obljetnicu, bila je dodjela nagrade za „Partnera godine”. Ove je godine tvrtka Gebrüder Weiss G.m.b.H. (Austrija) po prvi put primila željenu nagradu.

Tvrtka Gebrüder Weiss GmbH Poslovnica Esslingen (Njemačka) može se nazvati „Inovatorom godine”. Kriterij za ocjenjivanje utemeljen je na količini otpremljene opasne (ADR) robe i postotku ostvarene kvalitete prema tri kriterija ocjene kvalitete, pri čemu je udio svakog u ukupnoj ocjeni 50 posto. Ovdje je glavni fokus bio na središnjoj bazi podataka opasne robe.

U kategoriji „Kvalitete”, podijeljenoj sukladno veličini poslovnice, nagrađene su tvrtke Honold International GmbH & Co. KG iz Neu-Ulm (Njemačka) i Streck Transport AG iz Möhlin (Švicarska).

Tvrtka Gebrüder Weiss D.O.O. in Zagreb (Hrvatska) sretan je dobitnik u kategoriji „Tvrtke koje su ostvarile najveće poboljšanje u godini”.

Kriteriji su se temeljili na mjesečnim statistikama učinka i kvalitete.

Ukupno 66 sudionika odalo je priznanje pobjednicima i njihovim postignućima uz večeru u luci Hamburg.

System Alliance Europe ujedinjuje kompetenciju vodećih malih i srednjih špediterskih tvrtki. Ako se klijent obrati svom regionalnom prijevozniku, dobit će potpuno stručno znanje europske platforme za zbirni teret. Visoki standardi kvalitete, transparentni postupci i pouzdani transport zajamčeni su organizacijskim i informativno-tehničkim smjernicama. Gebrüder Weiss u Hrvatskoj je službeni partner grupacije System Alliance Europe.

Više informacija možete pronaći na početnoj stranici: www.systemallianceeurope.net

Želite prijaviti greške?