Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLINSKI RAT

Što čeka Europu ako se zavrne ruski plin? Cijene struje i plina trajno rastu, tri zemlje u velikom problemu

04.03.2022.
u 14:47

Potražnja bi se, nakon potpunog prestanka uvoza ruskog plina, smanjila od osam do deset posto, a povećala opskrba energijom iz prirodnog plina i njegovih supstituta za isti raspon. Maloprodajna cijena električne energije u EU u 2022. bi rasla 30 posto, a cijena plina 50 posto. Cijene su već krenule u tom smjeru.

Komentara 37

MA
Markovinac
15:04 04.03.2022.

Grijali su se ljudi na drva tisuce godina pa su zivjeli. Ima plina i u drugim drzavama

DI
Dingač
16:56 04.03.2022.

što se hrvatske vlade tiče, nije bitno odakle nam je gorivo. imamo INA-u ali cijene su nam astronomske. zašto kod nas nije gorivo kao u SAD. mi Hrvati sada trebamo napraviti jednu tužbu protiv svih do sada na vlasti. prodali su našu zemlju strancima. prodavali su vodu strancima. prodali su sve što su mogli i sve podijelili jedni s drugima, mi vraćamo dugove koje su napravili. zašto novac od te prodaje nisu podijelili s nama. ovo je zajednička Lopovska banda SDPHDZ-a

SK
Skviki3
15:10 04.03.2022.

Ako bi se plin dobivao po današnjim cijenama od drugih liferanata nema šanse da bi se cijene potrošačima povećale 50%. Ako dođe do toga onda su to ratni profiteri .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?