Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Splitska banka je „Banka godine za 2016. godinu“ po izboru The Banker magazina

Splitska banka
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
09.12.2016.
u 09:31

Societe Generale Splitska banka proglašena je „Bankom godine za 2016. godinu“ u Hrvatskoj po izboru renomiranog financijskog časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group.

Nagradu je jučer, u srijedu 7. prosinca, na ceremoniji u Londonu preuzeo član Uprave Splitske banke, g. Zvonimir Akrap koji je tom prilikom izjavio kako je ova nagrada The Bankera još jedna potvrda rasta i razvoja Banke:„Uz konstantan razvoj proizvoda za sve segmente naših klijenata, želim istaknuti značajna ulaganja u digitalizaciju našeg poslovanja kao novi i neminovni smjer bankarstva.“

Naglasio je kako će i ovo priznanje biti poticaj za daljnje napore Banke u pružanju vrhunskih financijskih usluga svojim klijentima.

Splitskoj banci ovo je već četvrto priznanje tijekom 2016. godine koje dodjeljuju renomirani financijski časopisi – u listopadu ju je časopis Euromoney proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj za usluge upravljanja novcem (Cash Managementom), a još ranije ove godine dobitnica je dvostrukog priznanja za obavljanje poslova skrbništva s vrijednosnim papirima u 2016. godini kao „The World’s Best Subcustodian 2016“ za hrvatsko tržište koju dodjeljuje magazin Global Finance i „Sub-Custodain of the Year 2016 – Croatia unweighted“ magazina Global Investor.

Kada se u obzir uzme činjenica kako je upravo The Banker magazin jedan od najutjecajnijih financijskih časopisa na svijetu, koji se čita u više od 180 zemalja, a od 1926. godine prati i objavljuje financijske podatke namijenjene stručnjacima i menadžerima, jasno je zašto se u svijetu priznanja koje on dodjeljuje smatraju jednim od najprestižnijih.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?