Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIJESTI IZ GRUPACIJE

Savez za energetiku Hrvatske od danas omogućio i učlanjenje fizičkih osoba

croenergo
croenergo.eu
21.11.2014.
u 11:12

Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke članarini i članskom doprinosu za članove fizičke osobe Saveza za energetiku Hrvatske, Savez je danas otvorio prostor za učlanjenje fizičkih osoba - svih pojedinaca koji se zanimaju za teme energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša.

"Članstvo na ovoj razini ne može zamijeniti i nije istovjetan članskom statusu, pravima i obvezama partnerskih članica Saveza odnosno INDIVIDUAL, NON-PROFIT, SMALL BUSINESS, CORPORATE i PATRON članova pravnih osoba Saveza, međutim, nema zapreke da vlasnici i zaposlenici onih pravnih osoba koje već imaju ili će imati navedeni članski status budu i članovi fizičke osobe Saveza", izvijestio je danas Saveza za energetiku Hrvatske te dodao "Osigurane su sve pretpostavke za dugo očekivanu mogućnost učlanjenja fizičkih osoba u organizaciju te se nadamo kako ćemo uz više od 150 pravnih osoba članica Saveza u skorom roku motivirati veliki broj pojedinaca".

"Kao redovnu godišnju članarinu odredili smo simboličnih 250,00 HRK, dok je članstvo na ovoj razini za počasne članove i nezaposlene u potpunosti besplatno. Isto tako, procedura učlanjenja je vrlo jednostavna i bazira se na ispunjavanju članske pristupnice i dostave preslike važeće osobne isprave i potvrde o uplati članarine. Radi dodatnog pojednostavljenja, odluku o prihvatu članova na ovoj razini donosi predsjednik Saveza osobno.", rekao je predsjednik Saveza za energetiku Hrvatske Tomislav Marjanović.

Svakom članu fizičkoj osobi Saveza, Savez će izdati jedinstvenu člansku iskaznicu, a koju će dostaviti poštanskim ili osobnim putem. Članska iskaznica koristiti će se i za potrebe ostvarivanja pogodnosti u mreži partnerskih članica pravnih osoba Saveza za energetiku Hrvatske.

"Među najzanimljivijim pogodnostima za ovaj status članstva izdvajamo besplatan pristup zatvorenom sustavu Internetske stranice Saveza; besplatno sudjelovanje na stručnim skupovima, okruglim stolovima i edukacijama u organizaciji Saveza; besplatno sudjelovanje na stručnim skupovima, okruglim stolovima i edukacijama u organizaciji Saveza te posebne pogodnosti u okviru postojeće mreže partnerskih članova pravnih osoba Saveza (primjerice ostvarivanje posebnih pogodnosti u maloprodajnim lancima, prilikom nabave osobnih vozila, tehnike, hrane, usluga itd.).", dodao je Marjanović.

"Ne skrivamo želju da naša organizacija zajedno sa svim sadašnjim i budućim pravnim i fizičkim članovima postane jedna od najvećih organizacija na području regije i šire, a čiji je cilj aktivna promocija i podrška razvoju zelenog gospodarstva", zaključio je Marjanović.

Sve informacije dostupne su u Glavnom uredu Saveza za energetiku Hrvatske na telefon 01-6441-445, a Odluka i članska pristupnica mogu se preuzeti u vezanim dokumentima na sljedećoj poveznici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije