Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sandoz među Top 5 Poslodavaca Partnera

Sandoz
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
15.06.2016.
u 12:50

Tvrtka Sandoz potvrdila je predanost izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima te je ponovno nagrađena vrijednim priznanjem, certifikatom Poslodavac Partner koji se dodjeljuje tvrtkama za kvalitetno upravljanje ljudskim potencijalima. Sandoz je ove godine postigao izvanredan rezultat od 99% mogućih bodova, te je time zaslužio plasman među Top 5 Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj.

Poseban naglasak Sandoz stavlja na odnos sa zaposlenicima i njihov razvoj. Svi zaposlenici imaju definirane individualne planove razvoja i svake godine prođu neki oblik edukacije. Osim toga, zaposlenicima se pruža mogućnost proširiti svoju stručnost kroz razmjene unutar grupacije diljem svijeta. Sandoz nudi velik broj internih treninga, radionica te mogućnost usavršavanja na poslijediplomskim i doktorskim studijima. U organizaciji postoji jasan sustav napredovanja i nasljeđivanja, a viši menadžment je u najvećem dijelu proizašao iz same kompanije što je potvrda da Sandoz omogućava razvoj i napredovanje sukladno trudu i zalaganju.

Direktor Sandoza, Igor Haralović, primio je Certifikat od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Sandoz je tijekom proteklih nekoliko godina izgradio brend na hrvatskom farmaceutskom tržištu. Prepoznati smo kao ambiciozna kompanija koja omogućuje svojim zaposlenicima ciljani rast i razvoj u područjima koja su im potrebna da zajednički ostvarimo naše ciljeve i poboljšamo skrb za pacijente i naše partnere u Hrvatskoj. Našu stalnu želju da budemo bolji od tržišta te da svake godine nadmašimo svoja postignuća i znanja ne bi bilo moguće ostvarivati bez stavljanja zaposlenika u fokus. Biti u Top 5 Poslodavaca Partnera velika je čast te potvrda da radimo dobre stvari“, izjavio je Igor Haralović, Direktor Sandoza.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutno je 37 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie Hrvatska, AbbVie Bosna i Hercegovina, AbbVie Biopharmaceuticals GmbH Srbija, AbbVie Biofarmacevtska družba Slovenia, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, Financijska agencija, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatska Lutrija, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA - Industrija nafte, Iskon Internet, JGL, JT International Zagreb, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar Riviera, Vipnet, Vivera i Zagrebačka pivovara. 

Želite prijaviti greške?