Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA VOJNA INDUSTRIJA

Ratna industrija cvjeta, traže se hrvatske marke na ratištu: Imamo i robota koji štiti od radijacije

14.09.2022.
u 08:44

Naglašava da je za svakog proizvođača sada važno da za ukrajinsko ratište proda proizvod vrhunske kvalitete jer se nitko ne želi igrati s time da zbog pohlepe plasira robu slabije kvalitete, što bi mu moglo lako uništiti reputaciju.

Komentara 13

PR
Propitivač
08:58 14.09.2022.

Ono što mi proizvodimo je, nažalost, primjerenije 1990. nego 2022. Kacige, puške, odjeća... Za našu vojsku je pojam VBR-a kaćuša iz 1944. a ne HIMARS. Gdje su nam dronovi? PZO? Od tenkova imamo ruske klonove koji, zato što se streljivo drži u kupoli, koju suvremeni projektili dekapitiraju bez problema. Treba naučiti mnogo iz rusko-ukrajinskog rata i napraviti strategiju razvoja.

ZS
ZNA SE
11:20 14.09.2022.

Bravo, vojna industrija je jedna od najvažnijih grana svakog pametnog gospodarstva.

DU
Deleted user
08:51 14.09.2022.

Ruska vojska bila je dobar kupac DOK ing ovih remote ctr razminirača.Znaju se vidjeti po YT kako razminiraju po Mariupolju npr.Takvo trzište...šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?